Setari Cookie-uri

Artistul Daniel Zlota subliniază emoția fotografiei prin pictură, în expoziția Conversion, găzduită la TNB

Proiectul propune o abordare inedită a artei fotografice și îmbogățirea experienței oferite de fotografie prin arta picturii.

Daniel Zlota

Are loc vernisajul expoziției Conversion, expoziție de pictură și colaj fotografic, semnată de talentatul artist plastic Daniel Zlota și 12 fotografi autohtoni de excepție. Proiectul propune o abordare inedită a artei fotografice și îmbogățirea experienței oferite de fotografie prin arta picturii. Vernisajul are loc în Sala Media a Teatrului Național București, Aripa Tudor Arghezi, începând cu orele 18. Până pe 3 aprilie 2018, toți cei interesați vor putea admira creațiile din cadrul expoziției.

Arthitect și artist plastic cu ochi ageri pentru tot ce este frumos și transmite emoții, Daniel Zlota a ales să colaboreze cu 12 dintre cei mai buni fotografi autohtoni: Vlad Eftenie, Miluță Flueraș, Radu Gasler, Zoltan Marton, Dan Mirică, Ruxandra Ana Mirică, Sorin Onișor, Adrian Petrișor, Crina Popescu, Cătălin Urdoi, Liviu Octavian Vasile și Mihnea Turcu. Aceștia au fost aleși datorită puterii de a inspira prin arta lor și au răspuns pozitiv provocării de a-și expune arta într-o formulă nouă, inovatoare.

Citește și:

„Am selectat fotografiile care m-au inspirat, care au rezonat puternic cu ideea proiectului imaginat de mine. Mi-am dorit să vă fac părtași la conversia fotografiei prin pictură, pentru a schimba sau imbogăți înțelesul (prin perspectivă, culori, lumină, mesaj etc.). De asemenea am acoperit o gamă largă de subiecte, pornind de la OM și diversele lui ipostaze în care este surprins (urban, rural, diferite culturi și emotii), și ajungând la elemente de natură sau arhitectură. Ideea principală a fost așadar să evidențiez și să amplific frumusețea surprinsă de talentul fotografilor, creându-i un context suplimentar fotografiei”, a declarat Daniel Zlota.

Fiecare fotografie poartă în ea o modalitate unică de exprimare. Iar amplificarea fondului lor emoțional prin fotografie face din vernisajul Conversion unul care nu trebuie ratat. Sunt așteptați toți cei care își doresc să fie inspirați, să se apropie de artistul Daniel Zlota și de cei 12 fotografi prin compozițiile lor.

Citește și:

arta fotografiei

Expoziția va putea fi vizitată în perioada 27 februarie – 3 aprilie 2018, iar intrarea este liberă. Accesul în spațiul expoziției se poate face atât din str. Tudor Arghezi, cât și prin intrarea dinspre Intercontinental a foaierului Media.

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.