Setari Cookie-uri

Mărțișoare și cadouri dulci în colecția Chocolissimo pentru luna femeilor

Chocolissimo, unul dintre cele mai apreciate branduri de ciocolată belgiană premium din România, a pregătit o colecție inedită de cadouri din ciocolată belgiană delicioasă, ideale pentru luna femeilor.

Comunicat de presa

Chocolissimo se remarcă nu numai prin calitatea deosebită și gustul intens, dar și prin modelele inedite de ciocolată de oferit în dar.

Colecția de primăvară propune combinații delicioase de figurine, telegrame din ciocolată, cutii de praline sau tablete de ciocolată pentru femeile importante din viața tuturor.

Mărțișoare dulci

Chocolissimo întâmpină primăvara cu mărțișoare delicioase pentru persoanele dragi. Colecția include praline sub formă de flori drăgălașe sau pantofi cu toc, bomboane cu umpluturi savuroase de fructe proaspete, dar și chocotelegrame cu diferite urări pentru un 1 Martie delicios. Colecția din acest an este extrem de variată, astfel încât orice pofticios poate face un cadou pe măsura preferințelor sale.

Citește și:

Cadouri pentru mama

Pentru a oferi un 8 Martie dulce și emoționant, Chocolissimo a creat printre cele mai surprinzătoare produse. De la litere de ciocolată cu diferite sortimente, praline cu umpluturi delicioase la ciocolată în forma de floare și produse cosmetice, cadoul pentru mama devine unul personal, emoționant și, mai ales, dulce.

Chocotelegrame cu urări de primăvară

Pe lângă aceste cadouri simbolice, Chocolissimo oferă pasionaților de ciocolată și un produs inedit: chocotelegrama, care se poate configura pe Chocolissimo.ro. Clientii pot transmite mesaje speciale din litere de ciocolată, cu semne de punctuație și imagini imprimate pe ciocolată.

Literele din ciocolata pot fi folosite pentru a crea un mesaj personalizat, prin intermediul configuratorului de pe site. Se pot alege dimensiunea chocotelegramei, textul, tipul de ambalaj, precum si ciocolata decorativă cu simboluri de sezon si nu numai.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Februarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.