Setari Cookie-uri

Papioane și cravate pentru băieței de purtat în clipe de neuitat

Uneori, un băiețel trebuie să arate de-a dreptul magnific și elegant, să fie special: pentru o sesiune foto pentru album de familie, la sărbători, la serbări la școală sau grădiniță, la propriul botez sau la orice ocazie specială sau eveniment din viața lui sau a cunoscuților.

De aceea, există costume simpatice pentru băieței, elegante, ca pentru niște bărbăței in miniatură. Și, de asemenea, există pe piață cravate și papioane de toate felurile și pentru băieței. Unele cravate și papioane online pentru băieței sunt foarte simpatice și chiar distractive, astfel încât micuțul tău va fi entuziasmat să le poarte.

Tipuri de papioane pentru băieței

Papioanele sunt distractive, originale, și pot fi cu ușurință potrivite cu o pereche de bretele pentru pantaloni pentru o extradoză de drăgălășenie și șarm. Firește că și în această categorie vei găsi o mare varietate de papioane pentru băieței colorate sau cu imprimeuri diverse.

Papioanele vin de regulă cu o bandă reglabilă în jurul gâtului micuțului, exact ca și papioanele adulților. Bucla este ușor de ajustat, iar papionul este facil de pus și de dat jos. Totuși, s-ar putea să fie o opțiune dificilă, mai ales dacă ai un micuț care nu neapărat că își dorește să poarte un papion în jurul gâtului. :D
Cu toate acestea, odată fixat pe gât, s-ar putea ca băiețelul să uite de „funda” atașată de gât, mai ales că, spre deosebire de varianta cu cravată (vezi mai jos opțiunile), nu se lasă în jos pe bustul lui și în fața sa ca să îi reamintească de faptul că are prins de gât un anumit lucru. Așadar, s-ar putea să se fixeze foarte bine de cămașa lui și să stea acolo mult mai ok decât alte variante.

Citește și:

papioane pentru copii clasice cu banda ajustabila Vezi aici aceste papioane

Nici ai nu ai cum să rămâi fără inspirație! Papioanele pentru copii vin în atâtea culori și combinații de nuanțe, precum și imprimeuri distractive sau mai sobre, că micuții nu au cum să se plictisească purtându-le. Unele sunt imprimate cu personaje de desene animate sau supereroi, de care vor fi absolut încântați. Sau sunt personalizate cu mesaje haioase și distractive.

seturi de papioane tata si fiu Vezi mai multe modele

Cele mai drăguțe variante de papioane pentru copii ni se par cele care vin în set de papioane pentru tată și fiu, cu mesaje sau imprimeuri funny – de exemplu, papioane în set pentru tată și fiu sau papioane în set pentru naș și fin: „Așa naș / Așa fin”, „Așa tată / Așa fiu”. N-aveți cum să nu faceți impresie absolută cu ele! Veți topi chiar și cele mai reci inimi. ;) Plus că sunt perfecte pentru ședințe foto de albume de familie!

Citește și:

Vei găsi însă și papioane negre pentru băieței în varianta clasică, simplă, care pot fi excelent asortate la o cămașă albă și un costumaș clasic de băiețel cu vestă și sacou negru.

papion pentru baieti clasic negru

Vezi in magazin

De asemenea, online sunt disponibile foarte multe costume pentru băieței cu papioane incluse. Unele sunt seturi cu pulovere / veste de băieței călduroase cu cămașă simplă și papion ca de domn în miniatură.

Mai multe seturi de haine cu papion

Tipuri de cravate pentru băieței

Cauți o cravată obișnuită pentru micuțul tău care să se așeze în jurul gâtului său și să fie legată cu nod în față, exact ca o cravată tradițională pentru bărbați?

Nici nu va trebui să ții de copil sau să îl faci să stea nemișcat destul de mult pentru a-i putea face cu succes nodul de cravată, și asta pentru că, în majoritate, cravatele online pentru copii pe care le vei găsi sunt deja pregătite, pre-înnodate adică (au deja nodul făcut) și se așază în jurul gâtului cu elastic sau au atașată la spate o clemă specială cu reglare ori o bandă mică tip Velcro cu „arici”, ca să se fixeze de gâtul micuțului.

Citește și:

În cea mai mare parte, am găsit cravate pentru copii cu bandă elastică ajustabilă în jurul gâtului. Am dat chiar și peste niște astfel de cravate pentru băieți croșetate manual din fir de bumbac 100%, în diverse culori. Arată foarte bine și conferă un aer personal, având în vedere că sunt niște tricotaje de mână. Și totuși, la un preț foarte mic, acum sub 20 lei.

Vezi mai multe

O alternativă foarte ieftină de cravate pentru copii găsești pe AliExpress. Știm, trebuie să aștepți mai mult timp după pachețelul livrat tocmai din China, dar dacă te organizezi din avans și nu îți trebuie urgent, aceasta este o soluție excelentă, pentru că ai o mare varietate de cravate pentru copii acolo, în toate culorile și imprimeurile.

În plus, acum prin Poșta Română nu mai e atât de complicat să primești pachețelele livrate din China. Cu răbdare, îl vei primi în final și dacă e vorba de un colet mic, îl vei primi la adresă, chiar în cutia poștală sau la ușă, dacă ești la adresa respectivă. Nu uita să selectezi bifa Free Shipping, fără taxe de transport adică, înainte de a începe căutările.

Citește și:

    cravate pentru copii

    Vezi mai multe modele

    Astfel, dacă ești în căutarea unei cravate pentru copii într-o anumită culoare, o cravată solidă, din materiale utilizate ca și la cravatele pentru bărbați, pe AliExpress nu ai cum să nu găsești. Chiar și cravate pentru băieței cu imprimeuri haioase sau mai… clasice, precum cravata tatălui.

    Acestea au de regulă nodul făcut și sunt așezate pe un șnur elastic subțire, ușor de mascat sub orice guler. Ușor așadar de pus și de scos și, mai ales, de ajustat. Au un finisaj excelent pentru niște piese de îmbrăcăminte micuțe și simpatice.

    Ba chiar am găsit și cravată în set foarte util de îmbrăcăminte pentru copii, compus din vestă cu nasturi și cravată neagră pentru copii, cu o cămașă albă pentru băieței. Un set clasic de la NEXT care va fi potrivit în foarte multe ocazii, mai ales că e disponibil astfel la un preț rezonabil.

    Citește și:

      set de haine pentru baietei cu cravata inclusa NEXT Vezi cravată simplă clasică Vezi set de haine cu cravată

      Tips și precauții pentru siguranța copilului atunci când poartă papion sau cravată

      Bineînțeles, nu vei dori să îți lași copilul nesupravegheat cu o cravată sau un papion în jurul gâtului. Și clar că dacă va adormi, va trebui să i-l / i-o scoți!

      În anumite cazuri, ar fi o idee să aștepți până în ultimul moment al pregătirilor pentru un eveniment la care ai vrea ca el să poarte cravata sau papionul, ca să i-o atașezi de gât exact atunci când e nevoie, probabil atunci când îi pui și sacoul de costul sau vesta ori puloverul / paltonașul. Pune-le, de exemplu, în mașină, în drum spre evenimentul respectiv sau exact înainte de a începe să îi faceți pozele, dacă e vorba de o costumație pentru un album de familie.

      Citește și:

        Soluția cea mai potrivită în ceea ce privește purtarea de papion sau cravată va depinde în parte de dorința și disponibilitatea sa de a purta accesorii. Dacă îi plac și le poartă de regulă cu mândrie la evenimente speciale, optează pentru orice stil!

        Dacă nu îi plac de regulă asemenea accesorii, poți opta pe termen scurt pentru un papion și să aștepți să uite de el după anumite momente de distragere a atenției de la accesoriul respectiv.

        Cât privește accesoriile de prins la gât, indiferent ce vei alege, nu te agita în privința lookului: un băiețel sau chiar bebe cu orice fel de papion sau cravată prins(ă) la gât va fi absolut adorabil! Of course, doar e al tău! :)

        Sursă main page foto: Pxhere

        Vizionare placuta


        Kudika
        1 Martie 2018
        Echipa Kudika

        Ti-a placut acest articol?

        Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.