Setari Cookie-uri

Dispenserele de săpun și nu numai pentru acasă ca la hotel - utile sau moft?

Atunci când vine vorba despre igiena personală, ai fi surprinsă să descoperi că dispenserele de săpun sau șampon sunt o opțiune incredibilă. Pe lângă faptul că sunt ușor de folosit, practice și eficiente, câștigi timp, dar și bani pentru că sunt utile și la prețuri extrem de bune în magazinele online.

Un dozator bun pentru șamponare și spălare va face ca dușul să devină o experiență mai plăcută, astfel că dacă vei elimina toate sticlele alea inestetice de toate dimensiunile, îți va fi mai ușor să folosești produsele cosmetice preferate. Oh, plus că te vei simți răsfățată ca într-un centru spa, baia devenind o zonă mai sofisticată și pretențioasă, asta și datorită recipientelor cu o estetică asemănătoare.

Totuși, înainte de a te grăbi să alegi ce ai nevoie - pentru baie sau bucătărie - ține cont de câteva detalii care îți poți face decizia mai simplă.

Când opțiunile sunt atât de variate, trebuie să te orientezi ca un dispenser de șampon sau săpun să aibă capacitatea de care ai nevoie, destinația să fie cea potrivită, să ții cont de ce săpun vei folosi (spumă sau lichid), dar și de tipul de material. Până la urmă calitatea dă prețul, iar durabilitatea este o variabilă importantă.

Citește și:

Dispenser automat cu senzor: o alegere utilă

Sunt acele dispensere care se activează fără să fie nevoie să le atingi pentru că se oferă automat o cantitate fixă de lichid.

Aceste dozatoare se pot încastra în perete sau se poziționează în orice colț din baie, putându-se utiliza la nevoie. Eliberarea cantității de săpun se face atunci când se detectează prezența mâinilor. Unele modele sunt prevăzute cu LED pentru funcționare, au buton de reglare a cantității și funcționează cu acumulatori sau baterii.

dispenser automat cu senzor

Descopera aici preturile

Dispener săpun și șampon pentru perete

Din crom sau din plastic, aceste dispensere sunt la fel ca cele pe care le găsești în camerele de hotel. Sunt extrem de ușor de folosit și recomandate chiar și pentru băile de apartament. Au o cantitate care poate ajunge și până la 750 ml, scăpând astfel de aglomerarea de sticle deloc estetice.

Citește și:

    Se pot instala oriunde în baie - lângă chiuvetă sau cadă. Aceste tipuri de dispensere pot fi montate atât pentru spumă, cât și pentru săpunul lichid.

    dispenser sapun si sampon

    Alte propuneri aici

    Alege un dispenser de vase pentru bucătarie

    Sau cum să îți fie mega simplu când speli vasele! Gata cu carcasele unde înghesui un burete, recipientele greu de așezat sau sticlele care îți alunecă sau mai știm noi ce alte "accidente" nefericite pot apărea.

    Dispenserele de bucătărie sunt ideale pentru a le umple cu detergenți de vase, putându-se instala cu ușurință pe dulap. Se folosesc la nevoie, utilizarea fiind manuală.

    dispenser de vase bucatarie

    Descopera aici preturi

    Dispenser manual pentru șampon sau săpun

    Dozatorul clasic pe care, cel mai probabil, l-ai mai văzut prin diverse băi - hotel, loc de muncă.

    Aici designul produselor este permisiv, cool. Cu o simplă apăsare vei avea la discreție ce vrei să folosești, fie ceva cremos, fie ceva lichid.

    dispenser sapun si sampon manual

    Afla aici preturi

    Nu putem vorbi despre dispenserele de săpun sau șampon ca despre un moft. Este desigur, vorba despre comoditate, dar avantajele sunt mai multe: economie pentru că nu mai faci risipă și consumi până și ultima picătură a produsului - fie loțiune de corp, balsam, gel de dus, șampon sau chiar și soluție demachiantă. În plus, diversele stiluri în care sunt disponibile, fac ca aceste dispensere să se integreze în orice încăpere.

    Îți vindem un pont: să urmăresti și ofertele la dispensere pentru prosoape sau pentru hârtie pentru că s-ar putea să ți se pară la fel de mișto.

    Vizionare placuta


    Kudika
    6 Martie 2018
    Echipa Kudika

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.