Setari Cookie-uri

Mesaje pentru mama: de 8 Martie și pentru fiecare zi

Bucură-ți mama, acest înger care veghează asupra ta oriunde te-ai afla, în fiecare zi cu mesaje personalizate sau citate care îi vor readuce aminte că este o femeie binecuvântată și că iubirea ta pentru ea este infinită.

Așa cum mama consideră că meriți tot ce este mai bun și încă își sacrifică viața pentru tine, așa și tu trebuie să îi arăți că nimeni altcineva nu este mai presus de ea și că nu există în inima ta iubire mai multă pentru altcineva în afară de ea. Fie că locuiți sau nu împreună, un mesaj surpriză trimis într-o zi oarecare sau de 8 Martie o să i umple inima de fericire și chipul de lacrimi pure.

M-am gândit să fac o listă cu câteva dintre mesajele emoționante pe care poți să i le trimiți începând cu acest moment. De ce mai stai pe gânduri? Pune mâna pe telefon și scrie-i ceva frumos!

Mesaje pentru mama

Sursa Foto: Shutterstock/By Halyna Tymochko

Mama, îți promit că voi trăi o viață demnă de admirație, care să facă dreptate sacrificilor pe care le-ai făcut pentru mine.

Citește și:

Îți mulțumesc pentru fiecare zâmbet cu care m-ai privit, pentru fiecare vorbă blândă cu care mi-ai vorbit, pentru fiecare atingere cu care m-ai vindecat, pentru fiecare îmbrățișare cu care m-ai liniștit. Te iubesc, mama!

"Bunăstarea unui cămin nu depinde de bogăție sau de confort, de frumusețe sau de lux. Totul depinde de Mama." (G. W. E. Russell) Îți mulțumesc, mamă, pentru că ai avut grijă să cresc la sânul celei mai frumoase familii. Te iubesc!

Când o să fiu mare vreau să fiu mama care ai fost tu pentru mine: frumoasă, blândă, înțeleaptă, înțelegătoare, optimistă și mereu cu zâmbetul pe buze. Te iubesc, mama!

Te iubesc, mama, și îți mulțumesc pentru că îmi oferi senzația că o să fiu iubită și protejată întreaga vieții.

Citește și:

Nu există nimic mai puternic ca dragostea mamei, care îmi dă forță să reușesc în viață. Îți mulțumesc pentru tot, mama!

Ție îți datorez toată viața mea! Datorită ție sunt femeia independentă și puternică de azi. Îți mulțumesc, îngerul meu!

Îți mulțumesc pentru că mi-ai oferit cele mai importante lucruri în viață: iubirea ta, grija ta și mâncarea ta. La Mulți Ani!

Nu știu cum și nu am putere să îți mulțumesc pentru tot ceea ce ai făcut pentru mine. Ai fost mereu acolo când am avut nevoie de tine, de o prietenă. Te iubesc, mama!

Citate despre mama

Citate despre mama

"Cine mă iubește și mă va iubi întotdeauna, cu o dragoste pe care nicio situație, supărare sau greșeală a mea nu o poate clinti? Aceea ești tu, măicuța mea!" [Thomas Carlyle]

Citește și:

"O mamă râde râsul nostru, varsă lacrimile noastre, iubește iubirea noastră, suferă teama noastră. Trăiește bucuriile și necazurile noastre și împărtășește speranțele și visurile noastre." [Julia Summers]

"Dacă totdeauna am unit adorarea lui Dumnezeu și slăvirea științei cu cinstirea patriei, o datorez sentimentelor sădite de tine, scumpă mamă!" [Pasteur]

"E o minune că, dintre toate mamele din lume, tu ești mama mea!" [Charlotte Gray]

"Oriunde este mama mea, acolo este casa mea." [Felicity Martin]

"Mama mea a fost dintotdeauna dragastoasa, rabdatoare si intelegatoare. Acea senzatie ca sunt iubita si protejata ma va insoti intreaga viata." [Helen Thomson]

"Multe minuni sunt în Univers, dar capodopera creațiunii e tot inima unei mame." [E. Bersot]

Citește și:

"O mamă bună este o cinste pentru familie, o icoană pentru copii și-o comoară pentru bărbat." [Fer. Ieronim]

Citate despre mama

Sursa Foto: Shutterstock/By Monkey Business Images

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Roman Samborsky

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.