Setari Cookie-uri

Advertorial Ce mai citim primavara aceasta

O serie perfectă pentru fanii emisiunilor de tip reality show, dar și ai poveștilor de dragoste.

Un roman plasat într-o lume distopică, bazată pe caste, în care 35 de fete intră într-o competiție unică, pentru a câștiga premiul cel mare: titlul de prințesă și inima prințului Maxon. Dar pentru eroina noastră, America Singer, participarea în competiție vine cu un preț mult prea mare, căci asta ar însemna să-și părăsească familia și iubitul, Aspen, care face parte dintr-o castă inferioară. Ce va alege America în final?

Vol 1 Alegerea:

Pentru treizeci și cinci de fete, Alegerea este o șansă unică în viață. Le oferă posibilitatea de a fi transportate, ca niște cenușărese, într-o lume a luxului și strălucirii, a rochiilor elegante și bijuteriilor sclipitoare. De a locui într-un palat și de a lupta să cucerească inima unui prinț. Pentru America Singer, să fie Aleasă e însă un adevărat coșmar, căci asta înseamnă să își părăsească familia și pe omul iubit, pe Aspen, cel care face parte dintr-o castă inferioară. Numai că, uneori, realitatea depășește așteptările și, atunci când eroina noastră descoperă că Aspen o înșală și că prințul Maxon nu e, nici pe departe, snobul îngâmfat care i se păruse, totul se schimbă și romantismul începe să plutească în aer.

„O poveste captivantă… Iubitorii cărților de dragoste vor fi fascinați de universul acestei cărți cu o istorie alternativă și își vor dori să fie deja publicat romanul următor al acestei serii pline de glamour.” SCHOOL LIBRARY JOURNAL

Vol 2 Elita:

Alegerea a început cu 35 de fete. Acum, grupul s-a restrâns la șase – Elita, iar competiția pentru a câstiga dragostea prințului Maxon este mai aprigă ca niciodată. Cu cât se apropie America de inima prințului, cu atât mai mult se luptă să descopere ce este cu adevărat în sufletul ei. Fiecare moment petrecut în compania lui Maxon este ca o poveste frumoasă, plină de romantism răscolitor. Însă de câte ori îsi vede prima dragoste, pe Aspen, este din nou atrasă irezistibil de dorința de a trăi alături de el viața pe care o plănuiseră împreună. În vreme ce ea este sfâsiată între două promisiuni de viitor foarte diferite, restul Elitei va sti exact ce-si doreste, iar America va fi la un pas de a pierde ocazia alegerii. Pe fondul dificilei decizii, rebelii violenți sunt tot mai hotărâți să dea jos monarhia, iar planurile lor pot distruge și ultima șansă a Americii de a se bucura de un final fericit.

„Elita, cel de-al doilea volum al seriei Alegerea, este o carte relaxantă și foarte captivantă prin intriga ei neașteptată. Este un roman plăcut, ușor de citit, care te ține cu sufletul la gură. O lectură potrivită pentru cei care apreciază distopiile moderne.” THE GUARDIAN

Vol 3 Aleasa:

A venit vremea ca o singură câstigătoare să fie încoronată. Când a fost selecționată să participe la Alegere, America nici nu a visat că o să ajungă atât de aproape de coroană și de inima prințului Maxon. Dar pe măsură ce se apropie sfârsitul competiției, iar amenințările rebelilor care atacă palatul devin tot mai periculoase, America îsi dă seama cât poate să piardă și cât de mult trebuie să lupte pentru viitorul pe care și-l doreste.

„Încântătoare, fascinantă și plină de cantitatea potrivită de extaz.” KIERSTEN WHITE

Vol 4 Moștenitoarea:

Cu optsprezece ani în urmă, America Singer a participat la Alegere și a câștigat inima prințului Maxon.

Acum a venit vremea ca și prințesa Eadlyn să aibă propria sa Alegere. Eadlyn nu se așteaptă ca Alegerea ei să fie ca povestea de dragoste a părinților săi… dar când începe competiția, e posibil să descopere că poate nu e chiar atât de greu să își găsească propriul basm cu Făt-Frumos.

„Programele TV gen reality-show se întâlnesc cu basmele distopice în încântătoarea carte a Kierei Cass.” KIERSTEN WHITE

Dacă vrei să afli poveștile din seria Alegerea de Kiera Cass, le găsești aici: https://www.edituracorint.ro/autori/c/kiera-cass.html


Kudika
8 Martie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.