Setari Cookie-uri

Mini-vacanță de vis: Dubai, destinația ta de Paști

Sărbătoarea Paștilor bate la ușă, iar porțile cuceritorului Dubai sunt larg deschise, Emiratul cu cele mai fascinante obiective turistice fiind pregatit să îți ofere amintiri incredibile. Indiferent că vrei să mergi cu familia sau cu prietenii, Dubai este destinația ta! Iată câteva motive pentru care să alegi o vacanță în acest Emirat.

Comunicat de presă

Cucerește dunele într-un safari în deșert

Descoperă dunele unduitoare și cerurile perfect albastre, învață vânătoarea cu șoimi și ia cina ca un beduin într-o tabără din mijlocul deșertului, pentru o experiență cu adevărat specifică Dubaiului. În funcție de perioada pe care o preferi, există numeroase opțiuni de safari, care includ camparea peste noapte, dar și călătorii pe cămilă, pentru un plus de autenticitate. Costurile safari-ului variază, dar operatorii turistici precum Knight Tours știu să organizeze excursii în deșert care sigur vă vor oferi experiențe memorabile. Pentru mai multe informații, intră pe https://www.knighttours.ae.

Îndreaptă-ți fața către soare la La Mer Beach

Ce-ar fi o excursie în Dubai fără o vizită la plajă? Ia-ți loțiunea de plajă și sandalele și relaxează-te pe La Mer Beach, una dintre cele mai noi plaje ale orașului, care îți oferă o priveliște extinsă asupra Golfului Persic. Cu locuri de joaca pentru copii si nenumărate restaurante si cafenele pe plajă. Pentru mai multe informații, intră pe https://www.lamerdubai.ae

Citește și:

Destinatii de vacanta

Fă cunoștință cu un leneș la The Green Planet

Pășește într-o copleșitoare pădure tropicală verticală la The Green Planet, primul bio-dom din zonă, care găzduiește mai mult de 3.000 de specii de plante și animale, inclusiv un leneș. Ecosistemul închis le oferă vizitatorilor experiența unei excursii la tropice, invitându-i să descopere secretele ascunse ale naturii și să simtă cu adevărat măreția unuia dintre cele mai vechi ecosisteme ale lumii. Pentru mai multe informații, intră pe www.thegreenplanetdubai.com/en

Trezește copilul din tine la IMG Worlds of Adventure

Se spune că de lucrurile bune nu te plictisești niciodată, și aici zicala chiar e adevărată - distracția din Dubai continuă cu IMG Worlds of Adventure. Primul parc mega-tematic al orașului găzduiește patru aventuri diferite într-o singură destinație. Cu atracții inspirate de desenele animate de pe Cartoon Network și de supereroii de la Marvel, dar și cu aventuri epice precum zona cu dinozauri Forbidden Territory sau călătoria plină de distracții prin LazyTown, vizitatorii au la îndemână câte ceva pentru toate vârstele. Pentru mai multe informații, intră pe www.imgworlds.com/en/.

Citește și:

Vacanta in Dubai

Trăiește o aventură la cel mai înalt hotel din lume

Cuprinzând două turnuri iconice, JW Marriott Marquis Dubai este cel mai înalt hotel din lume cu servicii complete. Cu o locație centrală perfecta pentru vizitarea orasului, la doar 20 de minute de Aeroportul Internațional Dubai și la 5 minute de The Dubai Mall, JW Marriott Marquis Dubai este o proprietate uimitoare în care experiențele îmbogățite sunt întâmpinate cu servicii intuitive pentru a asigura oaspeților un sejur de neuitat. Un hotel perfect pentru întreaga familie, unde puteți începe dimineața cu un mic dejun la Kitchen6. Dacă aveți copii greu de multumit sau indecisi, aceasta este pentru tine! Cu șase posturi live, există o gamă largă de opțiuni de alimente și cum spun ei, mâncați micul dejun ca un rege!

Citește și:

Hotelul are o gamă de peste 15 restaurante premiate, oferind numeroase experiențe culinare distincte, inclusiv indiene, italiene, thailandeze, japoneze, franceze și peruviane. Fiecare restaurant este bine cunoscut și foarte popular în oraș. În timpul sejurului oaspeților, oaspeții se pot răsfăța la spa-ul Saray, luxos, cu un hamam tradițional, o piscină, 17 săli de tratament și un club de sănătate de ultimă oră și facilități de fitness.

Nu uita să pui în valiza și un selfie-stick alături de bateria externă pentru telefon! Vei avea nevoie! #VisitDubai

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.