Setari Cookie-uri

ParkLake lansează campania de Paște și oferă vouchere de cumpărături și o vacanță la Disneyland

ParkLake Shopping Center marchează sărbătorile pascale prin campania “Fiecare Sărbătoare este surprinzătoare”. Între 15 martie și 7 aprilie, 3500 de vouchere de cumpărături, în valoare totală de 175.000 de lei vor fi oferite garantat clienților centrului comercial.

Comunicat de presă

În plus, evenimentele inedite, atelierele și spectacolele tematice, dar și târgul special organizat cu aceasta ocazie sunt modul perfect de petrecere a timpului liber.

Câștigă o excursie la Disneyland Paris În perioada 15 martie – 7 aprilie, cumpărăturile de minim 100 LEI în ParkLake Shopping Center îți aduc garantat un voucher de 50 LEI cadou, în limita stocului disponibil, valabil in peste 100 de magazine partenere, dar și șansa de a participa la loteria pentru marele premiu: o excursie la Disneyland Paris pentru întreaga familie. Lista magazinelor participante în campanie poate fi accesată pe www.parklake.ro.

Pentru a intra în posesia premiilor-instant, dar și pentru înscrierea la tombolă, participanții trebuie să prezinte bonul de cumpărături la biroul de informații al centrului comercial.

Citește și:

Campanie de Paste ParkLake

Activități de Paște pentru copii

În perioada 27 martie - 07 aprilie, cei mici vor fi surprinși de magia sărbătorilor de Paște. Parada Personajelor de Paște, Jocurile Iepurașului, dar și multe ateliere creative îi așteaptă pe copii în zona main square, parter. Vor vopsi ouă, se vor distra cu tehnica de quilling, vor decora figurine din fetru și lemn, sau vor da viață creațiilor cu puțin praf magic decorativ. În plus, personaje extraordinare le vor ieși în cale la spectacolele interactive pregătite pentru ei, în timp ce Iepurașul îi așteaptă cu un moment de story telling cu totul special.

Evenimente inedite

În perioada 16 – 18 martie, între orele 10:00 – 22:00, copiii sunt așteptați la expoziţia de creaţii din piese LEGO® Spring Brickville organizată de RoLUG și instalată la parterul centrului comercial, în zona main square. Zeci de creaţii personale din piese LEGO şi seturi oficiale din diverse teme (City, Creator, Star Wars, Technic, Pirati, Friends etc) așteaptă să fie descoperite de către cei mici. În plus, participanţii își vor putea exersa îndemânarea la măsuţele de joacă pentru copii şi vor beneficia de un voucher de discount în magazinul Certificat LEGO. De asemenea, în perioada 31 martie – 1 aprilie vor fi disponibile măsuțe de joacă Lego, tematica fiind însă cea de Paște.

Citește și:

Sâmbătă, 17 martie, de la ora 13:00, sărbătorim St. Patrick’s Day (și, totodată, ziua Națională a Irlandei) în cel mai pur stil irlandez. Alături de de trupa STEYsha School of Irish Dance, participanții sunt invitați să ia parte la un spectacol colorat de dans tradiţional irlandez.

De asemenea, pe data de 24 martie, de la ora 18:00, publicul iubitor de cultură este așteptat la un concert extraordinar de vioară susținut de violonistul Alexandru Tomescu, parte a campaniei derulate de către Radio România Muzical - ,,Ascultă 5 minute de muzică clasică” – la care centrul comercial ParkLake este partener. Nu în ultimul rând, ParkLake Shopping Center încheie prima luna de primăvară cu un eveniment tip CSR pe data de 26 martie, dedicat copiilor cu sindrom Dravet si alte epilepsii rare, cu scopul de a crește nivelul de conștientizare și a informa publicul cu privire la aceste afecțiuni.

Citește și:

Târgul de Paște

În perioada 28 martie – 7 aprilie, bucureștenii sunt așteptați la Târgul de Paște cu delicii și tradiții. Cei care trec pragul centrului comercial între orele 10:00 și 22:00 pot achiziționa bunătăți tradiționale, cadouri și decorațiuni de sărbătoare.

Evenimentul va avea loc la parterul ParkLake, în zona intrării Starbucks și Second Cup.

Vizionare placuta


Kudika
16 Martie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.