Setari Cookie-uri

Lavinia Goste lansează: M-a găsit dragostea în viață

Lavinia Goste, cea mai iubită interpretă de muzică populară a generatiei sale, cu milioane de vizualizări însumate pe contul de Youtube și mii de concerte, lansează piesa folclorică ”M-a găsit dragostea în viață”.

Piesa, realizată de interpretă împreună cu soțul său, maestrul dirijor Marius Zorilă, se anunță hitul petrecerilor din această vară.

”Ideea pentru piesa "M-a găsit dragostea în viață” a plecat de la o piesă populară românească la care am adăugat ușoare influențe sârbești, care aduc o savoare de bucurie și voie bună, păstrând însă filonul autentic românesc. E o piesă de suflet, la care s-a lucrat intens, până la cele mai mici detalii și care sper să se audă la toate nunțile și petrecerile de anul acesta”, declară renumita interpretă de muzică populară.

Versurile de dragoste ale piesei se potrivesc perfect pentru orice generație, Lavinia reușind să îmbine cu succes tradiția cu modernul, dând piesei o savoare aparte.

Citește și:

Piesa ”M-a găsit dragostea în viață” este însoțită de un videoclip inedit, care reecrează un concert live cu orchestra. Alături de Lavinia pe scenă, ca și în viață, este Marius Zorilă, dirijorul Ochestrei Naționale Valahia, cea mai prestigioasă orchestră a momentului, formată din muzicieni talentați, recunoscuți în țară și în străinătate.

“Am dorit să facem un videoclip diferit, ca un concert adevărat, în care publicul să simtă emoția, implicarea, munca dar și pasiunea pe care noi o punem în fiecare piesă și în fiecare apariție”.

Pentru videoclipul piesei “M-a găsit dragostea în viață”, Lavinia a abordat un look nou, diafan și feminin, lucrând până la cele mai mici detalii cu o echipă de profesioniști. “Imi iubesc și respect publicul, așa că îmi doresc ca fiecare apariție să fie spectaculoasă, pentru mine și pentru ei", explică binecunoscuta artistă.

Citește și:

În paralel cu lansarea noului single “M-a găsit dragostea în viață”, Lavinia este pe ultima sută de metri cu lucrul la un album special de pricesne, cântece religioase, pe care urmează să-l lanseze de Paște.

Lavinia Goste

Lavinia Goste este una dintre cele mai bune voci ale folclorului românesc care poate trece cu ușurință de la piese tradiționale românești la piese de café-concert sau de la canto clasic la romanțe, datorită unui timbru vocal excepțional. Lavinia Goste a crescut înconjurată de cântecele și tradițiile românești. În copilărie asculta fascinată piesele pline de învățăminte ale părințiilor ei, adunate de prin satele ardelene. Iubirea pentru tradițiile autentice românești și dorința de a o împărtăși cu generațiile viitoare, au făcut din Lavinia, în afară de o cântăreață magistrală, și autor prolific de cântece tradiționale românești. Pornind de la materialele etnografice și folclorice existente, Lavinia, ca un adevărat culegător de folclor, le-a îmbogătit cu texte păstrate de bătrânii satului pe cale orală, dându-le o aură modernă, păstrând însă filonul autentic tradițional și contribuind la paginile moderne ale istoriei folclorului românesc.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Martie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.