Comunicat de presă

Starbucks lansează noile Teavana® Tea Lattes

Starbucks introduce un card de fidelitate pre-paid, pre-activat în cafenea, dorind astfel să recompenseze toți clienții din întreaga țară care se înregistrează în programul Starbucks Rewards.

Creat pentru a face fiecare membru să se simtă ca o celebritate, programul de recompense se bazează pe Stelele acumulate cu fiecare achiziție – la fiecare 2 RON cheltuiți, primești o stea. Fiecare înregistrare include un cadou de bun venit, un bonus de 50 de Stele, astfel încât fiecare fan al cafelei devine membru al clubului exclusiv.

Starbucks Romania

„Fiecare client este important, Starbucks există datorită tuturor iubitorilor de cafea care împărtășesc momente minunate împreună. Acest program de loialitate este modul nostru de a mulțumi clienților și de a prețui relația specială, arătându-le cât de importanți sunt. Programul Starbucks Rewards este expresia acestei idei. Recompensează loialitatea clienților noștri, oferind beneficii suplimentare la fiecare vizită în cafenelele noastre, de la băuturi gratuite până la oferte speciale și acces la băuturi ediție limitată ", spune Mateusz Sielecki, Director Regional.

Pentru a primi o băutură gratuită Tall sau Grande cu un topping la alegere, un membru al programului are nevoie de 100 de Stele. În plus, odată ce adună 200 de Stele într-un an, Statusul unui membru este actualizat la Gold, ceea ce îi oferă mai multe beneficii și oferte speciale, precum 1 topping adițional gratuit la fiecare tranzacție facută. Prin urmare, clienții care au un Card vor avea beneficii la fiecare vizită, nu vor fi nevoiți să aștepte mult pentru următoarea recompensă.

Mai mult, stelele sunt salvate în contul utilizatorului, care oferă acces rapid online, informații în timp real către și din sistem, plus o listă de recompense și cupoane gratuite de scanat în cafenea.

Mai multe informatii despre programul de loialitate sunt disponibile online – rewards.starbucksromania.ro.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Real Life Design

Noua cafenea Starbucks Reserve s-a deschis în centrul Bucureștiului
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: