Setari Cookie-uri

Mesaje de Paște care oferă dragoste, speranță și liniște în suflet

Poate că nu este o simplă coincidență faptul că Paștele se sărbătorește primăvara: primăvara celebrează renașterea naturii, iar Paștele ne reamintește de noua viață pe care oamenii au câștigat-o prin răstignirea și Învierea Mântuitorului.

Paștele este cea mai importantă sărbătoare din an, o sărbătoare care îi strânge pe toți membrii familiei, părinți, bunici, frați, unchi, nași, verișori, la un loc. Gândurile noastre, însă, ajung mai departe, la prietenii și rudele care se află departe de casă și cărora nu putem decât să le trimite un mesaj care să ne aducă mai aproape de ei.

Mesaje de Paste

Sursa Foto: Shutterstock/ By PHOTOCREO Michal Bednarek

Mesaje de Paște pentru familie

Fie ca bucuria Învierii Domnului să îți aducă liniște în suflet şi bucuria de a petrece aceste clipe sfinte alături de cei dragi. Hristos a înviat!

Hristos a înviat! Deschide-ți inima și primește dragostea, bucuria și liniștea cea vindecătoare. Iubește și iartă! Astăzi e Paștele! Un Paște fericit!

Citește și:

Lasă lumina să intre în casa sufletului tău și umple-ți inima cu fericire și iubire pură! Paște Fericit!

Astăzi este ziua în care liniștea și fericirea se împletesc și primează în inimile noastre mai puternic ca oricând. Este ziua în care fericirea nu are nevoie de manifestări, nu vrea să fie zărită, ci doar simțită. Așa că bucură-te cu sufletul pur, bucură-te în liniște și îmbrățișează-ți cu dragoste familia! Să ai un Paște cu miracole!

Azi, în zi de sărbătoare, primește pacea care vine de Sus. Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inima ta, să îți lumineze viaţa şi să îți aducă renaşterea credinţei, a speranţei şi a bucuriei cu bunătate şi căldură în suflet. Hristos a înviat!

Citește și:

Fie ca Învierea Mântuitorului să ne facă să aducem lumină, căldură şi iubire în suflet.

Poate o să ţi se pară complet lipsit de originalitate, dar ştii că vorbele simple sunt şi cele mai frumoase. Aşa că Hristos a înviat!

Mesaje de Paște pentru prieteni

Îți doresc ca Sfânta Sărbătoare de Paște să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!

Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!

Bucuria vine din lucruri simple. Liniștea vine din gândurile noastre. Căldura sărbătorilor vine din inimile noastre. Paște Fericit alături de cei dragi!

Să va bucure Dumnezeu, să va dea sănătate, să aveţi putere, iar bucuriile să ţină la distanţă toate necazurile! Paşte Fericit!

Citește și:

Să te protejeze îngerii, supărările să treacă, bunăstarea să te îmbrăţişeze, şi Dumnezeu să te binecuvânteze. Hristos a Înviat! Și Paște fericit!

Mesaje de Paste

Sursa Foto: Shutterstock/By Szasz-Fabian Ilka Erika

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Ivanko80

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.