Comunicat de presă

Mini-vacanță de vis: Dubai, destinația ta de Paști

Fie că aveți un bucătar în devenire în familie sau doar vreți să vă asigurați că copiii dumneavoastră sunt capabili să prepare mâncăruri ceva mai complexe decât un sandviș cu brânză, cursurile de gătit sunt o modalitate excelentă de a învăța lucruri esențiale și de a dezvolta niște abilități utile care îi vor ajuta în viață. De asemenea, dacă decideți să participați împreună, este o modalitate distractivă de a petrece timp cu familia dumneavoastră.

Culinary Boutique

Culinary Boutique din Jumeirah este o școală culinară și cafenea care oferă cursuri de specialitate dedicate anumitor tipuri de bucătărie. De asemenea, oferă sesiuni pentru toată familia și lecții culinare pentru copii, special concepute pentru familii și pentru cei mici. În cazul în care participați la unul dintre cursuri, după aceea puteți savura mâncarea pe care ați preparat-o împreună.

Culinary Boutique reprezintă o experiență culinară unică, creată în baza nevoilor entuziaștilor în materie de gătit. Localizat în inima Jumeirah, este și locul ideal de socializare nu doar de a gusta o mâncare minunată. Cu un design nou, contemporan, poți petrece timp atât în interior, dar și la terasă, bucurându-te de ospitalitatea personalului.

Școala de gătit pare mai degrabă ca un studio de film, în care urmează a se turna scene din filme cu Chefi. De la echipamente și până la stațiile de lucru, totul te așteaptă pentru o mega experiență. Ca să nu mai vorbim că profii sunt Chefi cu experiență.

Așadar, nu rata Culinary Boutique atunci când ajungi în Dubai. Mai ales dacă vrei o distractie aparte pentru tine și copiii tăi!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ By Alena Ozerova

Eva Longoria s-a casatorit pentru a treia oara. Iata cum arata in rochie de mireasa
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: