Setari Cookie-uri

Mesaje de La Mulți Ani pentru tata

Un tată, fie că și-a arătat mereu latura blândă, fie că a fost părintele "dur" care te băga la ore fixe în casă, merită toată dragostea, tot respectul și toată grija din partea copiilor săi. Așadar, de ziua tatălui tău, nu-i spune doar "La mulți ani", ci fă-i o adevărată declarație de dragoste.

Mi-am îmbrățișat tatăl de prea puțin ori, și i-am spus "Te iubesc" de și mai puține ori, însă atunci când am făcut-o a fost cu tremur în voce și lacrimi în ochi. Nu este deloc ușor să îți exprimi sentimentele în fața celui care a părut întotdeauna "durul" familiei, de aceea am ales să fac asta, prima oară, printr-un mesaj. Simt că și el mă iubește, cu toate că nu mi-a spus-o, dar asta pentru că în familia mea nu s-a obișnuit să ne manifestăm iubirea unul față de celălalt, gesturile și micile ajutoare pe care ni le ofeream erau dovada noastră de iubire.

Mesaje pentru tata

sursa foto: shutterstock/ by irin-k

Cu tata nu am stat niciodată de vorbă ca de la tată la fiică, ci am vorbit mai mult despre fotbal și de-ale casei, atunci când m-am mutat singură. Însă iubirea pe care i-o port este uriașă și îi sunt infinit recunoscătoare pentru tot ce mi-a oferit și pentru că, în spatele înfățișării dure, s-a aflat mereu un suflet bun, dorinc să ajute pe oricine îi ieșea în cale. Anul ăsta vreau să-i fac o mică surpriză, să îi scriu o scrisoare de mulțumire și de iubire.

Citește și:

Inspirație pentru mesajele pe care poți să le trimiți și tu tatălui tău găsești în rândurile de mai jos. Poți să alegi un mesaj clasic sau poți alege unul dintre declarațiile pe care alții le-au oferit cu privirea la tatăl lor.

Mesaje de La mulți ani pentru tata

"Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul și de a umple totul de lumină. Sper să ai parte de cât mai multe zâmbete în viață... La mulți ani, tată!"

"Pentru că anii de trudă și muncă se numără în fire albe și riduri, îți pot spune, tată, că de-acum înainte ai să întinerești. Pentru că dragostea și fericirea se numără în sclipirile ochilor, îți pot promite că de-acum înainte ai să te faci mai frumos, tată. Esti iubit mai mult ca niciodată. La mulți ani!"

Citește și:

"La Mulți Ani, tata! Astăzi este momentul potrivit să îți mulțumesc pentru ceea ce ești și pentru ceea ce faci, îți mulțumesc pentru copilăria fericită pe care mi-ai oferit-o și pentru că, deși am avut mai puține decât ceilalți, au fost toate pe care mi le-am dorit. Mă simt binecuvântată să te am ca tată. Te iubesc!"

"La Mulți Ani, eroul meu! Îți mulțumesc pentru fiecare îmbrățișare care m-a făcut mai puternică și pentru fiecare zâmbet care m-a transformat în femeia frumoasă de azi."

"De ziua ta, tăticule, îți doresc sănătate și multe zile de la Dumnezeu. Fie ca grijile să te ocolească și împreună să ne bucurăm de toate surprizele frumoase pe care viața încă le pregătește pentru noi. La Mulți Ani!"

Citește și:

Citate emoționante despre tată

"Tatăl meu obişnuia să se joace cu fratele meu şi cu mine în curte. Mama ieşea din casă şi striga, "Stricaţi iarba!". "Noi nu creştem iarbă," răspundea tata, "Noi creştem băieţi." [Harmon Killebrew]

"A fi un tată bun este ca şi bărbieritul. Indiferent cât de bine te bărbiereşti astăzi, vei fi nevoit să o faci din nou mâine." [Reed Markham]

"Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii săi este să le iubească mama." [Theodore Hesburgh]

"Nu mi-a spus cum să trăiesc; a trăit şi m-a lăsat să-l văd pentru a mă învaţă asta." [Clarence Budington Kelland]

Mesaje de La Multi Ani pentru tata

sursa foto: shutterstock/ by paulaphoto

"Un bărbat cu adevărat bogat este unul ai cărui copii aleargă în braţele sale atunci când mâinile îi sunt goale." [Anonim]

Citește și:

"Tată! - nu-i puteam da lui însuşi Dumnezeu un nume mai sfânt." [William Wordsworth]

"Un tată înseamnă mai mult decât o sută de profesori." [George Herbert]

"Uneori, cel mai sărac bărbat lasă copiilor lui cea mai bogată moştenire." [Ruth E. Renkel]

"Nu mă ruşinez să spun că nici un bărbat pe care l-am întâlnit vreodată nu a fost egalul tatălui meu, şi că nu am iubit niciodată un alt bărbat mai mult decât pe el." [Hedy Lamarr]

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Malysheva Liudmyla

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.