Setari Cookie-uri

Poșta redacției: Băi, Noemi, m-a băgat în friendzone. Ce fac?

Bărbat drag, fă umbră pământului în continuare!

V-am făcut în titlu rezumatul unui lung și inspid mesaj pe care l-am primit pe mail. Un flăcău care bate spre 35 de ani, deci carevasăzică i-au ieșit ghioceii pe la tâmple, a pus ochii pe una bucată damă de pică. Frumoasă de pică, din ce zice el. Și desteaptă. Ba mai mult, își plătește singură chiria.

Au stat ei la povești, ba la bere, ba pe mess și omului de care vă povestesc i s-au cam aprins călcâiele. Halt și la loc comanda pentru că fata asta nu vrea de la el decât tovărășie și câte o discuție prietenească din când în când. Și când spun discuție prietenească, nu e o metaforă pentru sex discutabil de bun.

foto koldunov/shutterstock

Rănit în orgoliu, măria sa bărbatul a început să îi găsească zânei numai defecte. Are dinții strâmbi, gamba groasă si părul despicat. Unde mai pui că se fardează prea mult și își dă cu fixativ. Cu cât fata îl flituia mai tare, cu atât se încingea testosteronul mai mult în el.

Citește și:

Fata nu și nu, el da și da, până când într-o seară, sătulă de insistențe, s-a ales omul ăsta cu block, delete, report as spam. Dacă o să vă vină ideea măreață că fata îl refuza doar ca să îl pună pe jar, vă rog să apăsați butonul roșu drepta sus și să vă mutați la Vaslui.

Adevărul simplu și crud este că fata asta nu era atrasă de el într-un mod sexual. Atunci când se uita la el, primul lucru care îi trecea prin cap, cel mai probabil, era ”Hai să bem o bere” și nu ”Hai să facem sex mediocru, eu voi mima un orgasm ca tu să te crezi zeu și să trăim fericiți până la prima beșteleală în cuplu”.

Acest friendzone de la care mă ia cu scărbă și vagă amețeală este o inveție a bărbatului alfa, plin de testosteron și mai ales plin de el care se crede darul lui Dumnezeu pe pământ pentru femei. Mai rău de atât, crede că fiecare femeie din viața lui îi e datoare cu ceva. Mama lui îi e datoare cu mancare gătită, soră-sa cu respect, colega de birou cu un zâmbet și noi restul măcar cu o partidă de sex.

Citește și:

Desigur, există gurile rele care spun că femeile sunt așaaa, niște fiinte de neînțeles care nu știu exact ce vor și când vor și cum vor, motiv pentru care aleargă ele ce aleargă până se împiedică. Știti proverbiala găină.

Domnilor și bă băieți, stați jos, trageți aer adânc în piept și ascultați ce vă zice sora voastră Noemi: atunci când o femeie spune că nu vrea de la tine decât să fiți prieteni, să fiți siguri că vrea să fiți prieteni. Asta nu înseamnă că lucrurile nu pot evolua de aici dar dacă vă smiorcăiți și bateți apa în piuă, s-ar putea să nu vă alegeți nici cu asta.

Mai am un adevăr d-astă măreț pentru voi care vă va schimba viețile: femeile cărora le face plăcere compania voastră dar care nu se simt atrase sexual de voi există și sunt printre noi. Niciuna dintre noi nu vă datorează nimic deși pentru câteva exemplare dintre voi, sexul trist din milă e mai bun decât sex în șosetă de unul singur. Și mai luați-o și pe altă parte, dacă prin față nu vă place: friendzone-ul ăsta ar putea să fie un avantaj. Doar să știți să marcați, nu doar să faceți galerie.

Citește și:

V-am pupat, ciao, am plecat!

foto prima pagina leremy/ Shutterstock

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.