Setari Cookie-uri

Pe locuri, faceți echipă – Legion Run România 2018!

Legion Run este experiența unică a unui eveniment necompetitiv, dar cu multă adrenalină și distracție, cu o serie de obstacole special realizate pentru a încuraja spiritul de echipă și depășirea limitelor cu ajutorul celorlalți participanți.

Comunicat de presă

În perioada 7 mai – 15 iunie Legion Run România oferă potențialilor participanți posibilitatea de a beneficia de prețul unic de 130 RON per bilet, ofertă specială susținută de ParkLake Shopping Center.

BlackCab oferă 10% discount pentru toate cursele spre sau dinspre Legion Run, mai exact locația Divertiland Chiajna. Rezervarea sau chemarea unei curse se va putea face prin aplicația pe telefon Android/ iOS sau prin site-ul BlackCab.

Legion Run Eveniment

Tot ce trebuie să faceți pentru a beneficia de toate acestea este să vă înscrieți, individual sau în echipă, alături de prieteni sau colegi, direct pe site-ul evenimentului.

Tot pe website Legion Run veți putea găsi o serie de informații utile, detalii despre obstacole și experiența participării la eveniment, cât și detalii despre cauza socială în parteneriat cu Asociația Help Autism.

Citește și:

Legion Run este un brand care crește rapid în număr de evenimente și participanți, desfășurându-se până acum în peste 30 țări și pe 3 continente.

Traseu de 5 km, 22 de obstacole - din care două vor fi în premieră în cadrul ediției de anul acesta din România, aventură și adrenalină, toate acestea sub egida Legion Run.

Legion Run Eveniment

Legion Run este o experiență unică, o competiție cu propriile forțe și o provocare de a-ți depăși propriile limite. Nu este o competiție cu ceilalți participanți, nu se cronometrează, iar câștigători sunt cei care obțin sentimentul de mulțumire că și-au depășit limitele mentale și fizice, că au ieșit din zona de confort și că pot mult mai mult decât au crezut vreodată.

Cui de adresează Legion Run?

Atât persoanelor fizice cât și companiilor, pentru că încurajează munca în echipă și colegialitatea.

Citește și:

Prin achiziționarea de bilete corporate, companiile au posibilitatea de a oferi angajaților o experiență premium de neuitat, printr-un team building de o zi, în data de 16 iunie 2018.

Companiile pot beneficia și de pachetele personalizate, care oferă o bună vizibilitate atât în cadrul evenimentului, cât și pe parcursul campaniei de promovare a evenimentului. Aici mai multe detalii.

Informații si bilete pe www.legionrun.com.

Cauză socială: Asociația Help Autism

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.