Setari Cookie-uri

Idei de cadouri de casă nouă care te vor face oaspetele perfect

Pentru a-ți ușura căutările, ne-am gândit că ți-ar prinde bine câteva sugestii de cadouri de casă nouă care se potrivesc în orice situație.

O curățenie impecabilă, mobilă nou-nouță, miros de pereți proaspăt zugrăviți și multă energie, acestea ar fi ingredientele perfecte pentru o casă în care prietenii tăi s-au mutat de curând. Și când toate se completează cu o petrecere pe cinste, de „botez” al casei, se poate spune că totul a început cu dreptul. Mai rămâne să stabilești ce cadou le vei oferi, în semn de prietenie și ca încurajare pentru drumul pe care tocmai au pornit, iar rețeta va fi completă. Tocmai acum se complică lucrurile, pentru că, în funcție de situația materială a celor proaspăt mutați, de meseriile pe care le au și mediul din care provin, e posibil să ai mici dubii în ceea ce privește alegerea unui dar care să le amintească de tine ori de câte ori îl folosesc sau îl vizualizează. Pentru a-ți ușura căutările, ne-am gândit că ți-ar prinde bine câteva sugestii de cadouri de casă nouă care se potrivesc în orice situație. Iată ce ai putea să cumperi pentru amicii tăi.

Citește și:

O lenjerie de pat

idei de cadouri

Indiferent de starea materială a celor care tocmai s-au mutat în casă nouă, o lenjerie de pat de calitate va fi binevenită, pentru că reprezintă un articol indispensabil. Optează pentru culori mai sobre, cum ar fi bleumarin sau roșu burgund, dacă stilul casei este unul elegant, cu mobilier din lemn masiv și draperii închise la culoare. Dacă, însă, noua familie are un stil mai casual și tineresc, te poți îndrepta și către nuanțe mai vesele sau chiar stridente, care se vor asorta de minune cu energia casei. Ca să fii sigur că o vor folosi cu plăcere, optează pentru o lenjerie de pat din bumbac 100%, care se poate curăța și călca foarte ușor, dar care este și foarte plăcută la atingere. La fel de potrivită este și varianta anti-alergenică, care le va asigura un somn odihnitor, seară de seară.

Citește și:

Un spațiu doar pentru ea

cadouri de casa noua Stăpâna casei va fi foarte încântată când va vedea că te-ai gândit în mod special la ea, atunci când ai ales cadoul de casă nouă. Și ce femeie nu ar aprecia să aibă la dispoziție un spațiu doar al ei, unde să își poate aranja în voie produsele cosmetice, parfumurile și accesoriile, adică pe o măsuță de machiaj? Bineînțeles, măsuța trebuie să vină la pachet cu o oglindă mare, cu lumini, care să o ajute să își creeze spațiul perfect pentru un make-up impecabil.

Un articol doar pentru el

idei de cadouri Orice bărbat își dorește o pivniță unde să poată colecționa cele mai apreciate sticle de vin, pe care să le deguste, la zile mari, împreună cu prietenii. Cum nu orice locuință permite un astfel de răsfăț subteran, îi poți dărui o variantă miniaturală. Mai exact, poți cumpăra un suport elegant pentru vin, pe care să îl așeze în locul preferat din living și pe care să așeze fiecare sticlă din colecție.

Citește și:

O măsuță de cafea inedită

cadouri de casa noua Designerii de mobilier s-au întrecut în ultimii ani în idei de articole ieșite din banal, așa că ai de unde alege o măsuță de cafea pe care să o dăruiești la prima ta vizită în casa cea nouă a prietenilor tăi. În funcție de stilul casei, poți opta pentru modele care seamănă cu un cufăr sau care au fost confecționate din anvelope. Gazdele vor aprecia ideea ta și vor zâmbi de fiecare dată când vor servi cafeaua pe noua lor măsuță.

Un ceas deosebit

idei de cadouri Timpul este, deopotrivă, prieten și dușman, și poate trece de la una din percepții la cealaltă într-o clipă, însă suntem convinși că momentele petrecute alături de prieteni sunt cu adevărat prețioase. Nu ai cum să dai greș nici cu acest cadou, mai ales dacă alegi un model care se asortează cu restul încăperii în care urmează să fie agățat. Iar cei dragi ție se vor gândi la tine de fiecare dată când vor vrea să verifice care este ora exactă.

Citește și:

Dacă invitația la petrecerea de casă nouă a prietenilor tăi te-a luat prin surprindere și nu ești destul de bine pregătit din punct de vedere financiar, împrumutul pentru nevoi personale este cel mai bun în acest caz, pentru că te va scoate din încurcătură. Poți cumpăra unul sau mai multe articole din cele menționate mai sus, fără să ai grija banilor. Îți vei face prietenii fericiți și vei fi un oaspete model!

Vizionare placuta


Kudika
14 Mai 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.