Comunicat de presă

Unul dintre cele mai renumite seifuri din lume ajunge la București și Constanța

Teatrul Țigănesc sau Teatrul ROMEN s-a bucurat de un deosebit succes internațional în toată Europa. Prezenți pentru prima dată în România, rușii promit un show grandios:

“Exotismul acestei culturi, poate și puțin din misterul ei, dar mai ales tradițiile au fascinat mereu. Gândiți-vă la pasiunea cu care trăiesc, la chintesența nomadismului lor, la arta de a ghici și ce stă în spatele ei, la povestea coloritului portului lor, la regulile și ruptura asta care se face mereu între trecutul care pare să nu se poată adapta prezentului. Iar ce poate fi mai potrivit decât provocarea de a spune toate astea prin muzică și dans? Pentru poporul român venim cu sufletul deschis și știm că vom reuși să aducem mesajul aproape de cei care vor fi în sală. Vă așteptam pe 4 noiembrie să vedeți ceea ce nu ați mai văzut vreodată”, spune Bobrov Paul - Directorul Teatrului Romen.

Satra noi tiganii

Producția este uluitoare și la nivel de resurse umane și investiție. Rușii vor veni cu un tir alocat doar transportului costumelor, plus un număr de aproximativ 100 de persoane care pun în scena spectacolul. Presa internațională a avut doar cuvinte de laudă precum “fabulos”, “de neimaginat”, “uluitor”. “The Sun” a notat: “Nu am crezut că putem vedea ceva care să pară cadre reale de film puse pe scenă!”

Costul show-ului “Satra – Noi, țiganii” este estimat la 1.000.000 de dolari.

Peste 75 de kg de aur ajung la București

Producția fabuloasă, marcă a școlii de înaltă clasă rusești, va aduce muzica, dânsul, coregrafia și scenografia unei uluitoare povești! În cadrul spectacolului 50 de artiști îmbracă peste 120 de costume ca să reamintească de întreaga instorie tumultoasă a țiganilor, cât și datinile și obiceiurile acestora. Cel de-al 13-lea trib pierdut din Cartea Genezei va performa pe scena Sălii Palatului în noiembrie.

Satra noi tiganii

Nemaiîntâlnit până în prezent la un show de gen, Teatrul Romen va aduce pentru punerea în scenă a spectacolului “Șatra – Noi, țiganii” peste 75 de kg de aur sub formă de brățări, cercei, salbe, curele, etc.

De la jarul nestins din câmpia vastă a Siberiei până la palatele de cleștar ridicate în Rusia, istoria țiganilor va fi interpretată timp de 2 ore prin dans, muzica și port.

Biletele s-au pus în vânzare pentru București, după cum urmează:

Categoria 1 - 250 lei

Categoria 2 - 200 lei

Categoria 3 - 150 lei

Categoria 4 - 100 lei

Categoria 5 - 70 lei

Biletele se pot achiziționa Online: Eventim, Bilete.ro, Bilet.ro, Iabilet.ro, Blt.ro Myticket.ro și in rețeaua magazinelor partenere, la casa de bilete a Sălii Palatului.

Satra noi tiganii

Pentru spectacolul din Chișinău:

Categoria 1 - 450 lei Moldovenești

Categoria 2 - 350 lei Moldovenești

Categoria 3 - 250 lei Moldovenești

Categoria 4 - 150 lei Moldovenești

Biletele se pot achiziționa Online de pe Iticket

Evenimentele Saptamanii
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: