Setari Cookie-uri

Fusion Arts 2018: A place to reCREATE yourself!

În perioada 21-25 mai, la Palatul Noblesse se desfășoară Expoziția Fusion Arts, un eveniment diferit în Bucureștiul nostru vibrant, adaugând culoare și un ton proaspat în centrul Micului Paris: Fusion Arts!

Comunicat de presă

Vizitatorii au sansa de a experimenta o varietate de forme de arta, luând parte la un proiect dezvoltat și susținut de Asociația Culturală Noblesse, ce promovează cultura urbană, aducând aproape de public peste 50 de artiști din diferite domenii.
Peste 50 de artiști au fost selecționați să-și expună lucrările. Categoriile standard în care s-au facut înscrieri sunt: Sculptura, Pictura, Design de produs, Instalații și Live Performance. Există și o a șasea categorie - Amazing Art We Haven’t Thought of pentru a încuraja participarea artiștilor care nu se regăsesc în categoriile anterioare, dar consideră că au de transmis un mesaj prin lucrările lor. Expoziția Fusion Arts se va încheia pe 25 mai cu un eveniment în aer liber, muzica și proiecții filme.

Citește și:

În cadrul ediției Fusion Arts- mai 2018, pe lângă expoziția deschisă întreaga săptămână, vizitatorii vor putea participa la 2 evenimente ce se vor desfășura în Palatul Noblesse, Spațiul Biblioteka HUB și grădina palatului. Programul Fusion Arts 2018:

24 mai: Arts after work- Noaptea Alba Studio Insign (19:00- 00:00)
25 mai: Urban Garden Party #3 (19:00- 00:00)
Ediția din mai este eveniment conex al Romanian Design Week.
Intrarea este liberă!
Fusion Arts este un proiect dezvoltat și sustinut de Asociația Culturală Noblesse. Promoveaza cultura urbană, aducând aproape de public artiști din diferite domenii prin manifestări diverse: expoziții, vernisaje, petreceri urbane, târguri sau festivaluri.
Asociatia Culturala Noblesse este parte a Group-ului Noblesse, ce cuprinde de asemenea brand-urile Noblesse Interiors- showroom-uri de mobilier si decoratiuni, Noblesse Academy- cursuri de dezvoltare, biroul de design si arhitectura de interior Studio Insign si Centru de Arte si Evenimente- Palatul Noblesse. Sediul central al acestui grup este Palatul Noblesse- Lifestyle Palace. Palatul Noblesse este o clădire monument istoric, construită în anul 1881 după planurile celebrului arhitect Alexandru Săvulescu, fiind prima construcție eclectică din centrul istoric al capitalei. Clădirea reprezintă o adevărată bijuterie arhitecturală și culturală a Bucureștiului, acoperind 135 de ani de existență reprezentativă. Clădirea a cunoscut mai multe perioade istorice, de la frumusețea aristocrată a perioadei Berkowitz, la Palatul Pionierilor și Șoimilor Patriei din sectorul 2 din perioadă naționalizării, la perioada postcomunistă și de abandon până în 2012. În anul 2012 intră în posesia Noblesse Group International, deținător a mai multor branduri, care activează în domeniul designului interior și al industriilor culturale. După un proces complex de consolidare, restaurare a elementelor originale, amenajare interioară și exterioară, clădirea devine ceea ce este astăzi: unul dintre cele mai importante centre de cultură, lifestyle și design, un concept unic în Europa.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.