Setari Cookie-uri

Cele mai trăsnite cadouri comestibile pentru cei care vor să le încerce pe toate

Cadourile comestibile sunt o idee super bună de luat în considerare dacă ești în căutarea unui dar pentru cineva drag. Că este vorba despre o aniversare sau pur și simplu vrei să faci o surpriză trăsnită, nu ai nevoie de vreo scuză ca să râzi pe săturate. Așa am ajuns să găsim patru propuneri de luat în considerare când vrei să bifezi doi în unu: distracție și mâncare. Da, se poate!

De multe ori nu ai inspirație când vine vorba să cumperi ceva cuiva, indiferent că îl/o cunoști de o perioadă lungă sau recent. Asta pentru că există riscul să nu nimerești ceva care să îi placă. Până la urmă, nu este suficient să știi prea bine pe cineva ca să fii sigur în ceea ce privește preferințele lui/ei.

De asta credem că o soluție aparte și fără compromisuri este ca atunci când cauți un cadou, să pariezi pe ceva amuzant, care place oricui. Noi așa am ajuns la cadouri comestibile. Îndeplinesc chiar mai multe funcții, așa că stai fără griji - vor înveseli, vor fi folosite, vor fi lăudate.

Vopsea de corp comestibilă cu ciocolată afrodisiacă pentru jocuri în doi

Este vorba și despre o conotație erotică pe care nu o putem respinge. Pentru că aici, consumul de ciocolată de pe corp implică o joacă în cuplu. Cu siguranță că nu îl/o va supăra invitația asta.

Citește și:

Dacă acea ciocolată este afrodisiacă, atunci cu siguranță că lucrurile s-ar putea să se încingă… și să topească acest desert. Numai bine, ca să fie consumat cum trebuie, fără să se facă risipă. Ai spune că un pachet cu cadouri dulci și senzuale este potrivit mai ales de Valentine’s Day, dar nu există reguli în relații așa că distrați-vă fără inhibiții, atunci când vreți să spargeți rutina. Va plăcea de la "prima vedere" pentru că are și un ambalaj drăguț.

Afla informatii

Cadouri cu bere pentru băutori pasionați

Îi place berea? Dacă te duci acum într-o vizită surpriză, are în frigider o doză sau o sticlă de bere cu care să te servească? Atunci cu siguranță trebuie să te gândești să îi cumperi ceva în tematică.

Citește și:

Ce ar putea fi mai potrivit de atât? Am găsit două variante care pot satisface pofta pentru bere. Fie cumperi niște biscuiți cu bere (și cu puțină ciocolată), fie bere tartinabilă. Ambele opțiuni sunt al fel de gustoase. Nu contează sezonul, pentru că gustul fresh, ăla de hamei este potrivit de consum oricând și oriunde. Așa că, de ce să nu mai schimbi puțin meniul cu niște deserturi aparte? Daca ai indoieli, uite aici cadouri pe care barbatii si le doresc in secret.

Descopera pret

Cadouri picante pe care n-ai cum să le uiți prea curând

Nu ai cum să le uiți prea curând pentru că da, o experiență iute nu este greu de scos din minte. Mai ales pentru că efectul spicy nu trece îndată și dă ceva de furcă.

Noi am găsit mai multe astfel de produse - sosuri condimentate, împachetate fain și cu un aspect cool. Au în comun acel ingredient dătător de senzații tari: chilli sau ardei iute. Până și denumirile vor fi nebunești, reproducând formule magice uitate în timp. Că așa stă bine unui produs care se respectă. Și da, sunt cadouri utile pentru că aceste sosuri se pot adăuga în mâncarea preferată, dând o savoare deosebită. Pentru cei mai îndrăzneți dintre noi.

Citește și:

Vezi aici detalii

Gândaci comestibili pentru curajoși

Cine spune că trebuie să ajungi peste mări și tari, ca să poți mânca insecte? Nu a rămas o tradiție specifică zonelor asiatice, pentru că se pare că a migrat și a ajuns departe. Poți cumpăra gândaci congelați, gata preparați, pe care să îi mănânci instant.

Noi am găsit greieri și lăcuste cu diverse arome: ceapă afumată la grătar, sare și optet, mango dulce, a la grec, paprika, curry. Recunoaștem, nu este chiar un cadou pe care să îl poți lua oricui, dar dacă o faci, ai grijă să îi surprinzi reacția atunci când vede despre ce este vorba. Eventual să îi ții și companie când consumă gândacii. Ca să convingi, spune și că insectele astea aduc un aport uriaș de proteine și nutrienți.

Citește și:

Citeste mai multe

Să nu uităm: fă-i și niște urări personalizate. Nu te limita la niște felicitări clasice, standard. Astea se uită. Așa că, dacă ai posibilitatea, gândește și compune fie ceva în versuri, fie fă o compoziție cu glume pe care doar voi le veți înțelege. Cu siguranță că vor rămâne în amintire.

Desigur, nu uita de cadourile trăsnite comestibile dintre care să alegi. Sunt mai multe de atât, dar cele alese de noi sunt și cele mai cool. Crede-ne când spunem o să i se pară funny.

Sursa foto Front Main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.