Setari Cookie-uri

Borcane cu robinet perfecte pentru băuturile din vara asta

Știai că borcanele cu robinet pentru pentru petrecerile în aer liber sunt noua fiță? Bine, nu sunt chiar un moft, pentru că sunt atât de practice! Trebuie să ai și tu unul, și nu doar ca să îți impresionezi musafirii. Invitații vor servi băuturile preferate cu stil și cu ușurință, iar tu te vei simți ca o gazdă atentă la detalii. Până la urmă așa te și percep ceilalți, nu? Așa că de ce să nu le dai motive să îi impresionezi cu fiecare ocazie.

Să nu crezi vreo secundă că dacă aceste ustensile se numesc borcane cu robinet arată ca un recipient grosolan. Nu, pentru că sunt conturate cu eleganță, cu un design chic și vor arăta minunat în grădină sau pe terasa unde găzduiești evenimentul. Bine, arată perfect și în bucătăria micuță unde i-ai adunat pe toți, pentru că tot ce contează în ecuația asta este că sunteți împreună. Oh, și consumați niște băuturi uber cool, fresh, răcoritoare și de sezon. În special limonade.

Colecția de dozatoare cu robinet este una vastă, deloc pretențioasă. Este o idee care a început să fie promovată odata cu nunțile la cort sau orice alte reuniuni în aer liber. Unele unde se impunea servirea rapidă, cât să arate extraordinar și în poze. Și așa au apărut aceste butoiașe care te cuceresc prin cum arată și prin cât de ușor sunt de folosit.

Citește și:

Plus că, așa cum precizam deja, invitații le vor adora. Da, în timp chiar își dovedesc investiția. Iată ce chestii simpatice am găsit noi.

Borcan mare cu robinet pentru petreceri

Acum, dacă vrei să organizezi un eveniment cu multe persoane cu care să porți discuții, atunci trebuie să te gândești serios cum îi vei servi pe cei dragi, fără teama că vei rămâne prea curând fără băuturi. O soluție ar fi butoaiele mari cu robinet și capacitate de cinci litri.

Închiderea este ermetică cu ajutorul capacului cu garnitură din silicon și clips metalic, robinetul metalic fiind de asemena prevăzut cu garnitura din silicon pentru a preveni scurgerea lichidelor.

Vezi pret

Borcane cu robinet ca să bei limonada preferată

Teoretic, s-ar potrivi la petrecerile cu tematică rustică, dar nu este o regulă. Noi am găsit trei modele super simpatice, care sunt diferite ca model, dar au în comun aceeași întrebuințare: să pună rapid la dispoziție cea mai gustoasă limonadă. Fie că este făcută simplă sau cu adaosuri dintre cele mai răcoritoare.

Citește și:

Poți opta pentru un borcan rotund sau pentru unul înalt. Rezultatul este același.

Vezi pret

Dozator din sticlă tip borcan cu robinet

Te bucuri de băutura preferată cu un dozator de băuturi cu robinet - este un borcan din sticlă, prevăzut cu capac metalic filetant.

Vine cu ceva în plus - posibilitatea de etichetare a conținutului, pentru că acesta este prevăzut cu câmpuri inscriptibile pe partea din față sau din spate. Ideale de folosit zilnic, fără restricții, la toate băuturile făcute din diverse fructe.

Vezi pret

Borcan cu dozator pentru licori fresh

Am mai găsit niște borcane cu dozator, cu nimic diferite față de celelalte. Poate doar că arată mai pretențios și nouă ne place la fel de mult.

Și da, au același aspect de vechi, de butelcă în miniatură. Doar ca una mai ornamentală și mai ușor de folosit. Nu-i așa că arăta extraordinar ceva old-fashioned way?

Citește și:

    Vezi pret

    Îți mai dăm un mic pont: atunci când faci licorile - că sunt rețete proprii sau furate ștrengar din diverse surse - nu uita să le faci să și arate ispititor. O idee ar fi să le adaugi niște fructe tăiate sau întregi (dacă sunt mai micuțe) din pur raționament estetic.

    Nu mai rămâne decât să faci cantitați suficiente cât să potolești setea tuturor, timp de mai multe ore și să fii atentă să faci realimentarea la nevoie.

    Sursa foto Front Main: pixabay

    Vizionare placuta


    Kudika
    30 Mai 2018
    Echipa Kudika

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.