Setari Cookie-uri

Mesaje de La Mulți Ani pentru copii

"Copiii tăi au nevoie mai mult decât orice să-i iubești pentru ceea ce sunt, nu să-ți consumi tot timpul încercând să-i corectezi." [Bill Ayers] De ziua lor, spune-le că îi iubești și fă-le cea mai frumoasă urare de La Mulți Ani.

Copilul tău trebuie să fie conștient în orice moment că are parte de toată iubirea și sprijinul tău. Nu, asta nu înseamnă să îl sufoci cu mesaje, telefoane și întrebări, asta înseamnă să îi respecți intimitatea, să îi oferi libertate și să vină singur la tine să te îmbrățișeze și să îți povestească ce a mai făcut în ultimele zi.

Descopera cele mai frumoase si inedite cadouri pentru copii. De la jocuri interactive si imbracaminte pentru copii, la carti pentru copii si obiecte pentru petrecerea celor mici.

Dincolo de asta, fă din ziua lui una specială. Pregătește cadoul, îmbrățișarea și nu uita de mesajul cu urări. Îți las mai jos o mică listă care să te inspire.

Mesaje de La Multi Ani pentru copii

Sursa Foto: Shutterstock/ By Evgeny Atamanenko

Citește și:

1. La Mulți Ani, dragi copii! Să vă fie viața cu bucurie și iubire, să vă păstrați inocența, bunătatea și căldura și să nu vă grăbiți să vă faceți oameni mari. Bucurați-vă și odată cu voi să ne bucurăm și noi.

2. La Mulți Ani, îngerul meu! Îți doresc să ai o zi cu soare și veselie, plină de surprize plăcute, prieteni dragi și cadouri inedite. Nu uita să să îți pui o dorință când sufli în lumânările de pe tort! Te îmbrățișez cu toată dragostea!

3. Ziua în care ai intrat în viața noastră a fost cea mai frumoasă, iar datoria ne este acum să îți oferim cei mai frumoși ani. O vom face cu toată dragostea, emoția și bucuria, dar până atunci sperăm să îți placă surprizele pe care ți le-am pregătit pentru astăzi. La Mulți Ani! Te iubim!

Citește și:

4. La Mulți Ani, copil frumos și bun! Două lucruri îți doresc: să fii sănătos și să-ți păstrezi în fiecare zi copilăria în suflet. Pe celelalte... le rezolvăm noi cumva. Ai grijă de tine și să ai o zi perfectă!

5. Să ai o viață plină de bucurii și fiecare dorință, fie ea mică sau mare, să îți fie îndeplinită! Te iubesc, te îmbrățișez și îți doresc La Mulți Ani!

6. Păstrează-ţi mereu zâmbetul cald, sufletul pur și intențiile bune! Să crești mare și frumos, descurcăreț și isteț. La Mulți Ani!

7. Ești totul pentru noi. Știai asta? Te iubim mai mult decât îți poți imagina și vrem să te știm sănătos, liniștit și fericit. La Mulți Ani! Să ai o zi frumoasă ca tine!

8. Bucură-te în fiecare zi, dar astăzi zâmbește mai mult ca niciodată! Este ziua ta, suflet mic și minunat! La Mulți Ani!

Citește și:

9. Să fii un om bun, mereu cu zâmbetul pe buze și o vorbă bună de adresat celorlalți, să cunoști fericirea și să iubești viața din plin! La Mulți Ani, copilul meu drag!

10. Să rămâi același copil optimist și vesel care ne bucură viața în fiecare zi. La Mulți Ani, iubite copil!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Natalia Kirichenko

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.