Setari Cookie-uri

Cel mai de succes solist tribute Queen vine la București

La 27 de ani de la momentul în care s-a auzit prima dată, ca și single lansat în Marea Britanie, “The Show must go on” al celebrului Freddie Mercury se va auzi din nou live, datorită lui JOSEPH LEE JACKSON, recunoscut ca cel mai de succes solist tribute Queen.

Comunicat de presă

În data de 9 noiembrie, ora 22.30, la Hard Rock Café, prin concertul Freddie Mercury Tribute sunt readuse în fața publicului hit-urile Queen, printre care: “Bohemian Rhapsody”, “We Are The Champions”, “Somebody To Love”, “A Kind Of Magic,” „I Want To Break Free”, “Radio Ga Ga”.

Concert Freddie Mercury Tribute

Mama lui Freddie Mercury, Jer Bulsara, a spus: ”Freddie era original, el și Queen au fost cei mai buni, dar în acest nou secol, Joseph este cel mai bun.” Ea a rostit aceste cuvinte după ce Joseph Lee Jackson a performat în cadrul ceremoniei de dezvelire a primului monument ce onorează memoria lui Mercury, din Marea Britanie, ca urmare a invitației primite din partea familiei regretatului artist.

Citește și:

Cu peste 10 ani experiență, Joseph Lee Jackson a cântat în săli de spectacole ce au găzduit de-a lungul timpului adevărate show-uri în Marea Britanie, dar și în restul Europei. Cel mai remarcabil spectacol susținut de acesta a avut loc pe Millennium Stadium, din Cardiff. Iar reprezentația ”A Vision Of Mercury” susținută în Dubai, cu ocazia anului nou, a fost urmărită de milioane de oameni, mulțumită transmisiei postului de televiziune MTV Asia.

JOSEPH LEE JACKSON aduce în fața publicului un show dinamic, din care răzbate carisma inconfundabilă a unuia dintre cei mai spectaculoși soliști din istoria rock-ului.

Concertul său de la București din 9 noiembrie, la Hard Rock Café, ora 22.30, va reînvia spiritul lui Freddie Mercury.

Citește și:

Bilete Concert FREDDIE MERCURY TRIBUTE la Hard Rock Café

Categoria VIP - 150 de lei (întâlnire cu artistul, poza, loc la masă în fața scenei)

Categoria 1 - 90 de lei (loc la masă în fața scenei)

Categoria 2 - 60 de lei (loc la masă)

Categoria 3 - 40 de lei (loc în picioare)

Biletele se pot achiziționa Online prin iabilet.ro și la Hard Rock Café.

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.