Setari Cookie-uri

4 activități de vară care te vor face să te bucuri de viață din plin

Sunt absolut convinsă că ai o mulțime de planuri pentru vara asta și că ai început deja să le bifezi de pe listă. Vacanța pe meleaguri străine și cea de la malul mării sunt două dintre ele, nu-i așa? Dar ai încercat dormitul în cort?

Am pentru tine 4 idei de activități răcoroase și la îndemâna de care să te bucuri vara asta, fie că rămâi în oraș sau pleci peste mări și țări.

1. Înotul

Înotul face bine din toate punctele de vedere. Nu doar că te ajută să ai un trup de invidiat și o coloană dreaptă, dar te scapă și de toate gândurile care nu te mai lasă să adormi. Nimic nu se compară cu înotul în mare, fie el pe timp de zi sau noaptea, însă și o sesiune de înot în bazin sau piscina te va face să te simți un alt om, mai puternic, mai energic. Mai mult, fă din înot un stil de viață!

Activitati de vara

Sursa Foto: Shutterstock/By PlusONE

2. Dormitul în cort

Dormi în cort ca să te conectezi cu natura. Dormi în cort ca să te bucuri de o cafea savurată la răsăritul soarelui. Dormi în cort ca să înțelegi adevărata liniște. Dormi în cort ca să le oferi sufletului și minții tot ce au nevoie ca să "trăiască". Nu spune "Nu" înainte să încerci, anul ăsta acceptă provocările și bucură-te de experiențe care te vor face să te simți vie.

Citește și:

Activitati de vara

Sursa Foto: Shutterstock/By AnatoliyGleb

3. Relaxarea la piscină...

... sau pe plajă, depinde de fiecare. Dacă timpul nu îți permite să petreci câteva zile pe litoral, fă în așa fel încât să mergi la cea mai apropiată piscină și să lași toate energiile negative la intrare. Ai nevoie de cel puțin trei ore petrecute pe un șezlong, savurând un cocktail în timp ce te lași mângâiată de razele soarelui. Poate pare o fiță, dar crede-mă că sufletul tău se va încărca cu bucurie și mintea cu gânduri pozitive. Nu degeaba doamnele și domnișoarele care își petrec toată vara la piscină par mai relaxate și arată atât de bine.

Activitati de vara

Sursa Foto: Shutterstock/By Haveseen

4. La terasă cu cea mai bună prietenă

Orașul aglomerat în care locuiești se transformă într-un loc minunat atunci când începi să îl înțelegi, atunci când ești dispusă să îi vezi frumosul - chiar și pe timp de caniculă. Vara, când toată atmosfera este copleșitoare, caută oazele de răcoare și refugiază-te acolo împreună cu cea mai bună prietenă. Savurați limonade și cocktail-uri, povestiți-vă amintiri din copilărie, făceți-vă planuri pentru următorii 10 ani... Este terapie pură!

Citește și:

Activitati de vara

Sursa Foto: Shutterstock/ By WAYHOME studio

Tu cum te-ai hotărât să îți petreci vara asta?

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ By Tanasan Sungkaew

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.