Setari Cookie-uri

Cursurile de vară Cambridge Educațional: reperele unei vacanțe active, educative și distractive

Vara rimează cu vacanța și cu distracția, dar și cu numeroasele oportunități de studiu prin joc și joacă ce nu trebuiesc ratate. Centrul de pregătire în limba engleză Cambridge Educațional, aduce activitățile educative în centrul atenției copiilor, provocându-i să își descopere abilitățile lingvistice într-un mediu plăcut, relaxant și creativ.

Comunicat de presă

Prin programa de cursuri de vară în limba engleză, Cambridge Educațional oferă o nouă definiție conceptului de vacanță activă, stimulând copiii să acumuleze cunoștințe noi și să capete fluența și acuratețe în conversație. Totul într-o atmosferă de vacanță, condimentată cu activități interactive și amuzante, menite să susțină dezvoltarea firească a abilităților de exprimare în limba engleză.

Cambridge Educational

Sosirea verii reprezintă un bun prilej de îmbogățire a cunoștințelor și a culturii generale, iar ținând cont de faptul că exersarea unei limbi străine este un proces mai facil la o vârstă fragedă, copiii nefiind supuși presiunii greșelii sau a așteptărilor impuse, Cambridge Educațional mizează pe învățarea limbii engleze prin implicarea în discuții pe teme de interes pentru vârsta lor și prin integrarea firească în cercul de studiu.

Citește și:

Cele trei cursuri intensive de vară organizate la sediul Cambridge Educațional se detașează de programa tradițională de învățământ prin metoda de predare originală, prin diversitatea activităților întreprinse și prin latura creativă care încurajează imaginația și aptitudinile individuale. În acest fel, chiar dacă majoritatea modulelor de curs presupun un număr de 4 ore/săptămână, copiii nu se simt supra-solicitați, ci motivați să progreseze.

Certificatele Cambridge deschid copiilor numeroase oportunități, fiind recunoscute internațional în absolut toate mediile academice și profesionale. Iar pentru că succesul se construiește pas cu pas, Cambridge Educațional a decis să ofere elevilor șansa de a aprofunda limba engleză de-a lungul lunilor de vară, prin intermediul cursului intensiv “Success with Cambridge”. Începând de pe 18 iunie 2018, copiii pot începe pregătirea pentru susținerea examenelor Cambridge YLE, Cambridge KET, Cambridge PET și Cambridge FCE, modulul de curs cuprinzând 40 de ore și fiind organizat în 5 ședințe de 4 ore/săptămână. Perioada de desfășurare: 18-29 iunie 2018, 02-13 iulie 2018, 16-27 iulie 2018 și 30 iulie – 10 august 2018.

Citește și:
  • EXPERIENȚE UNICE LA UNTOLD 2023
  • Ce modele de coliere se poartă în vara lui 2023?
  • Hugo prezintă campania globală pentru vara 2024

Meniul de cursuri de vară Cambridge Educațional este completat de “TED TALKS”, cursul de conversație premiat de British Council și câștigător în 2016 al premiului ELTons – Excellence in Course Innovation. TED TAKLS reprezintă un excelent prilej de a practica limba engleză și de a căpăta fluenta, cursivitate și acuratețe în conversație. Adică acele lucruri care de cele mai multe ori se dovedesc a fi mai greu de obținut decât scrierea corectă. Nu degeaba se spune că învățatul cu voce tare și auzirea cuvintelor rostite este de câteva ori mai eficient decât repetarea în gând a frazelor. O conversație într-un grup care vorbește limba engleză ajută nu doar la dobândirea unei pronunții corecte, ci și la auto-corectarea unor greșeli iminente. Cursul de conversație TED TALKS cuprinde 20 ore/modul, fiind structurat în 5 ședințe de 2 ore/săptămână. Perioada de desfășurare: 18-29 iunie 2018, 02-13 iulie 2018, 16-27 iulie 2018 și 30 iulie – 10 august 2018.

Citește și:

Cele trei cursuri de limbă engleză propuse pentru o vacanță activă, se desfășoară la sediul Cambridge Educațional situat pe Str. Grigore Alexandrescu nr.64, sector 1, București (la jumătatea distanței dintre Piața Romană și Piața Victoriei), iar înscrierile pot fi efectuate la numărul de telefon 0724 485 645 sau prin e-mail: contact@cambridgebucuresti.ro și littlecambridge1@yahoo.com.

Vizionare placuta


Kudika
13 Iunie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.