Setari Cookie-uri

Incepe productia celui de-al doilea sezon DARK

Astăzi, 25 iunie, începe producția celui de-al doilea sezon DARK. Cele opt episode de câte o oră vor fi filmate în Berlin și în împrejurimi.

comunicat de presa:

Astăzi, 25 iunie, începe producția celui de-al doilea sezon DARK. Cele opt episode de câte o oră vor fi filmate în Berlin și în împrejurimi.

Noile episoade vor fi realizate de Baran bo Odar și Jantje Friese, creativii din spatele primului sezon DARK, care au încheiat recent primul parteneriat european cu Netflix și care vor produce seriale și proiecte noi pentru cei 125 de milioane de membri Netflix din întreaga lume. Pe parcursul episoadelor din sezonul doi vor apărea noi personaje și vor fi explorate noi perioade de timp, atât din trecut, cât și din viitor.

La fel ca în cazul primului sezon, toate episoadele au fost scrise de către Jantje Friese, regizate de Baran bo Odar și produse de Wiedemann & Berg Television, avându-i ca producători executivi – pe lângă Friese și Odar - pe Quirin Berg și Max Wiedemann.

Citește și:

Din distribuția noului sezon vor face parte și nume noi: Sylvester Groth, Winfried Glatzeder și Sandra Borgmann, care se vor alătura celor din primul sezon - Louis Hofmann, Jördis Triebel, Lisa Vicari și Oliver Masucci.

Mai multe informații despre DARK pot fi găsite pe Netflix și în Netflix Media Center.

Despre creativii din spatele DARK

Jantje Friese și Baran bo Odar, absolvenți ai Universității de Televiziune și Film din München, lucrează împreună încă de la debutul regizoral al lui Odar, The Silence. Cel mai recent film lansat de cei doi este Who Am I - No System Is Safe cu Tom Schilling și Elyas M'Barek. Thrillerul a fost recunoscut la ediția din 2014 a Festivalului Internațional de Film din Toronto și a fost un adevărat succes în Germania, unde a fost premiat cu trei premii German Film Awards și cu premiul Bambi pentru cel mai bun film german.

Citește și:

Odar, care a fost inclus în topul Variety “Zece regizori de urmărit”, și-a făcut debutul la Hollywood cu Sleepless, în care joacă Jamie Foxx și care a avut premiera pe 9 martie 2017. După ce au scris și regizat cele zece episoade ale DARK, serial care a câștigat mai multe premii Grimme Awards și care are o mulțime de fani în întreaga lume, Jantje Friese și Baran bo Odar lucrează în prezent la cel de-al doilea sezon al serialului. De asemenea, ei vor produce în continuare noi seriale și proiecte pentru Netflix.

Vizionare placuta


Kudika
21 Iunie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.