Setari Cookie-uri

6 trucuri pentru o vară magică

Nu știu cum ești tu, dar pe mine vara mă umple de entuziasm și de energie. Iubesc zilele lungi și cireșele, nisipul lipit de glezne, mirosul pielii bronzate, rochiile vaporoase și înflorate. Dorm mai puțin și râd mai mult.

Vara este pur și simplu magică și, în fiecare an, experimentez noi modalități prin care o pot face și mai și.

Iată trucurile mele pentru 2018.

Trucuri pentru o vara magica

Sursa Foto: Shutterstock/ By Subbotina Anna

1. Trezește-te mai devreme

Nimic nu este mai energizant decât liniștea răcoroasă a dimineților de vară. Atunci când natura se trezește la viață iar străzile sunt pustii este un moment minunat pentru a te conecta cu tine și cu esența vieții. Spectacolul răsăritului îți va umple ziua de magie și culoare.

2. Expune-te zilnic la soare

Chiar și câteva minute în timpul pauzei de masă. Dă-i corpului tău ocazia să se bucure cât mai mult și mai des de vitamina D naturală care îi lipsește în sezonul rece.

3. Adoptă o dietă ușoară, bazată pe fructe și legume

Evită pe cât poți mâncarea procesată și prăjelile. Profită din plin de delicioasele daruri pe care natura ni le face în acest sezon. Completează-le cu sucuri naturale, smoothie-uri și multă apă.

Citește și:

4. Privește apusul

Fugi din oraș înainte de lăsarea înserării și privește apusul. Găsește un loc în natură în care să te poți conecta cu pământul și cerul și să poți contempla în liniște coborârea dincolo de linia orizontului a uriașului portocaliu.

5. Lasă-ți imaginația să zburde

Vara atunci când pământul explodează într-o sinfonie de culori iar căldura soarelui ne dezmiardă ore întregi, ne simțim mai pline de energie și, de ce nu, de idei. Este momentul să te pierzi într-una din frumoasele terase ale orașului cu un caiet și un pix și să scrii tot ceea ce îți trece prin cap. Cine știe, poate că unele dintre ideile tale vor prinde contur.

6. Împrăștie iubire

Una dintre afirmațiile mele preferate de la Louise Hay sună cam așa: „oriunde merg astăzi, sunt întâmpinată cu iubire.” Anticipează acest lucru și nu ezita să fii tu însăți o ambasadoare a iubirii. Zâmbește, spune mulțumesc, fă complimente, fii de ajutor, dă o îmbrățișare, spune o vorbă bună cuiva care este trist și are nevoie de încurajare.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ By Anna Moskvina

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.