Setari Cookie-uri

Cum să-ți faci ordine în lucruri și în viață

Spațiul în care trăim și lucrurile din jurul nostru ne influențează viața. Se spune că este sănătos și productiv să îți eliberezi casa de lucrurile pe care nu le mai folosești, pentru că eliberând casa îți eliberezi și inima.

Comunicat de presă

Atunci când spațiul în care locuiești, dressing-ul și lucrurile tale personale sunt ordonate și aerisite… și gândurile tale sunt mai senine, iar starea ta de spirit este mult mai bună.

Remix Shop

Dimineața, când te trezești, te simți minunat să îți vezi lucrurile în ordine și, de asemenea, îți ia mai puțin timp să îți alegi outfit-ul potrivit pentru o nouă zi. Iar seara, când ajungi acasă, te poți relaxa în liniște în spațiul tău armonios, confortabil și aranjat pe placul tău.

În privința menținerii ordinii din casă, autoarea japoneză Marie Kondo are o metodă originală (KonMari), pe care detaliat-o în bestseller-ul “Magia ordinii”.

Marie Kondo pune accent pe simplitate și eficiență. În cartea ei, ne recomandă ca atunci când facem ordine să gândim pe categorii și nu pe camere.

Citește și:

Remix Shop

În ceea ce privește hainele și accesoriile, adună-le pe toate într-un loc și vezi ce îți trebuie cu adevărat, ce ți se potrivește, ce porți constant, ce nu ai mai purtat de luni sau ani de zile, sau ce nu ai purtat niciodată. Alege ce păstrezi și după aceea gândește-te ce poți face cu hainele pe care nu le porți, fie că sunt rochii, fuste, tricouri, paltoane, pantofi sau accesorii.

Păstrează doar ceea ce te reprezintă și îți aduce bucurie în suflet și în fiecare zi din viața ta. Tratează cu respect lucrurile pe care nu vrei să le mai ții și gândește-te bine ce faci cu ele pe mai departe, pentru că pot fi de folos și pot aduce bucurie în viețile altor persoane. Marie Konde spune că e frumos și sănătos să le mulțumești lucrurilor care și-au îndeplinit menirea în viața ta și după aceea să le dai mai departe.

Citește și:

Revenind la partea despre ce poți face cu hainele pe care nu le mai porți, nu ți se mai potrivesc, sau pe care nu le-ai purtat niciodată, deși le ai de câțiva ani în dressing, pe unele chiar cu etichetă? Ai mai multe variante la îndemână și sigur vei găsi soluția optimă pentru tine.

Remix Shop

Poți să le oferi cadou unor prieteni, poți să le donezi către un centru de charity, poți să le vinzi offline, într-un pop-up store sau, mai nou, trendul este să le vinzi online, ca de exemplu pe https://remixshop.com. Dacă vrei să obții venituri suplimentare, trimite-ți hainele către Remix. Este un serviciu gratuit și necesită eforturi zero din partea ta.

Oferind hainelor o nouă șansă, încurajezi consumul responsabil în industria fashion și protejezi mediul înconjurător.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Iunie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.