Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

Comunicat de presă

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

Numărul 1 mondial în tenis feminin și câștigătoare a Grand Slam-ului Roland Garros, Simona se alătură astfel unei galerii remarcabile de sportivi cu care Rexona a încheiat parteneriate similare în ultimii ani.

„Prin acest parteneriat extraordinar, sperăm să îi inspirăm pe români spre un stil de viață activ și sănătos. Chiar dacă escaladezi un munte, faci jogging dimineața sau te plimbi cu copiii în parc, Rexona nu te va dezamăgi! Simona este un ambasador ideal. Echilibrul, pasiunea și naturalețea de care dă dovadă sunt uimitoare, iar performanța ei excepțională în finala feminină de la Roland Garros va trăi mult timp în memoria tuturor românilor”, a declarat James Simmons, CEO Unilever.

„Fiecare dintre noi poate să ducă o viață sănătoasă. Nu trebuie să fii sportiv de performanță ca să faci mișcare. Trebuie doar să faci mici schimbări în programul de zi cu zi și știu din experiența mea că tocmai micile schimbări sunt cele care dau cele mai bune rezultate. Și dacă ai alături și un partener pe care te poti baza, așa cum este Rexona, atunci mișcarea poate să devină o plăcere”, a declarat Simona Halep.

Rexona este deodorantul antiperspirant numărul 1 în lume*, conceput pentru a se adapta unui ritm de viață alert. Tehnologia MotionSense™ a fost inspirată de stilul de viață activ și oferă prospețime îndelungată, datorită microcapsulelor cu parfum ce se activează la fiecare mișcare a brațelor.

Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: