Comunicat de presă

Cum arata o bucatarie perfecta si cum o amenajezi pentru a arata ca in filme

Din reflex, întinzi mâna către iuta lampadarului Pier, iar gândul te trimite la Vernazza, satul pescăresc italian pe care n-ai să-l uiți niciodată. Grație mobilierului și obiectelor de decor de inspirație marină de la kika, aceste gânduri și amintiri frumoase pot trece cu ușurință pragul imaginației. Acum îți poți decora casa așa cum simți, în ton cu o destinație de vacanță de care parcă nu vrei să te mai desparți.

Mobilier kika

Holul – un garaj pentru șalupă

Ca în orice casă de care te îndrăgostești la prima vedere, intrarea ți se dezvăluie ca o invitație la visare. Albastrul turcoaz al mării e greu de încătușat între pereții unei case, dar kika îți poate veni în ajutor cu elemente care amintesc de el. Vezi rafturi construite din bucăți de bărci, perne colorate de mare și tușe de culoare care închid imaginea.

Mobilier kika

Camera de așteptare pentru reverie

Treci apoi prin încăperea în care-ți transpui dragostea pentru explorare în „dosare” de fericire arhivate în culori și sertare. În acest sens primești tot sprijinul de la mobilierul Heike care se armonizează nativ cu alte accesorii din oferta kika. O pernă atinsă de bleumarin sau poate cutiile Azule pentru depozitare îți sunt și ele cu siguranță utile.

Mobilier kika

În sufragerie, vacanța se ascunde în detalii

Dar chiar și frumusețea are nevoie de repaos, la fel cum momentele de exuberanță au nevoie de clipe de respiro care să le potențeze. Așa se face că, după primirea intensă din hol, vacanța e mai subtilă în sufragerie, se ascunde în detalii.

Mobilier kika

kika îți propune mobilierul din gama Arkansas al cărui lemn îți povestește tăcut legende pierdute în timp. Puritatea emanată de albul lui îți va accentua imaginea unei plaje imaculate.

Dar poate ești mai înclinat spre moderație și apreciezi mai mult lucrurile insinuate cu tact. Astfel, atenția ta ar putea migra către masa Audrey, comoda Azule, către accesorii Marino ori corpurile de luminat din gama Pier.

Mobilier kika

Bucătăria – locul unde gusturile se discută

E greu să povestești despre vacanță fără să faci măcar o referire la deliciile culinare. De la bucătăria mediteraneană până la universul pescăresc al japonezilor, acum ai toate motivele să-ți retrăiești experiențele. Gama Audrey de la kika ar putea fi modul perfect prin care să redai în propria bucătărie răsăritul soarelui surprins pe plajă.

Preferi ceva mai mult accent pe detalii? Ai putea să te folosești atunci de valențele accesoriilor din aceeași zonă de inspirație: vesela Royal Sakura, tava Azule, scaunul albastru Saint Tropez sau chiar vazele de flori Rigoletto.

Amenajarea bucatariei

Sigur există cel puțin o vacanță de vară pe care ai vrea să o regăsești constant în casa ta sub forma unor elemente de decor care să te inspire. De aceea e bine să rămâi la curent cu produsele din oferta kika și cu ultimele noutăți accesând pagina de Facebook kika-ro sau https://www.kika.ro/.

Cele mai noi tendinte pentru sezonul toamna-iarna 2015
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: