Setari Cookie-uri

5 sfaturi ca să fii cea mai bună nașă

Pregătirea nunții este una dintre cele mai stresante perioade pentru o mireasă, iar tu ești conștientă de asta când accepți să fii nașă.

nunta Pregătirea nunții este una dintre cele mai stresante perioade pentru o mireasă, iar tu ești conștientă de asta când accepți să fii nașă, cu siguranță: ai trecut deja prin această experiență și știi cât este de important să primești ajutor ca să nu ajungi să fii copleșită de mulțimea de griji.

Totuși, poate nu ți-ai format încă o idee despre ce ar fi bine să faci ca să sprijini viitoarea mireasă - sunt atâtea detalii care trebuie luate în seamă când pui la punct o nuntă! Nicio grijă, îți dăm noi câteva ponturi.

Preia din responsabilități

Sigur, mireasa nu este singura implicată în pregătiri, ci primește și ajutorul viitorului mire, dar o mână de ajutor în plus nu strică niciodată. Mai ales că, dacă te-a ales ca nașă, cel mai probabil aveți o relație apropiată și gusturi asemănătoare, nu? Așa că propune-i prietenei tale să te ocupi de unele amănunte. Poate să-i găsești bijuteriile pe care le va purta la nuntă? Să îi dai idei despre mărturii? Sau chiar să pregătești așezarea invitaților la mese? Fii mereu o sursă de inspirație pentru ea, dar nu trece cu vederea nici ajutorul financiar propriu-zis. Uneori poate să fie de și mai mare folos.

Citește și:

Planifică petrecerea burlăcițelor

Uneori, domnișoara de onoare este responsabilă cu petrecerea pre-petrecere, dar asta nu înseamnă că nu puteți colabora pentru un rezultat și mai bun. Gândește-te nu doar ce i-ar fi util miresei acum, ci și ce i-ar plăcea. Poate că nu e nevoie de o petrecere obișnuită, ci de o ședință de masaj, o zi la spa sau câteva ore de relaxare pe marginea unei piscine. Fii creativă!

Mizează pe eleganță

Firește, mireasa este personajul principal al nuntei și magnetul tuturor privirilor, însă și tu vei ocupa un rol important în scenariul nunții, așa că e esențial să fii foarte atentă la felul în care arăți. Ca să salvezi timp, găsește un magazin cu o gamă largă de rochii de nașă pentru nuntă, cu o diversitate de stiluri, și alege-o pe cea care ți se potrivește cel mai bine. Optează pentru materiale naturale și croieli care, pe cât posibil, să nu te incomodeze și evită nuanțele foarte deschise, asemănătoare celor ale rochiei de mireasă. Iar dacă nunta are o temă anume sau un cod vestimentar deja stabilit, e obligatoriu ca și tu să le respecți. Dacă e posibil, pregătește-ți două rochii pentru eveniment: una pentru ceremonie și prima parte a petrecerii, iar alta pentru orele mai înaintate, când eticheta serii se va mai relaxa.

Citește și:

Ai grijă de miri

Nașii sunt, tradițional, părinții spirituali ai mirilor, iar asta implică și atenția specifică unor părinți clasici. Mirii vor avea grijă ca toți invitații să se simtă foarte bine, așa că e important ca tu să ai grijă ca și ei să își păstreze energia pe parcursul întregii seri. Reamintește-le să mănânce, să se hidrateze și încurajează-i să ia scurte pauze ca să se odihnească. Până la urmă, este seara lor, deci e important să nu se suprasolicite, ci să-și creeze amintiri frumoase.

Oferă sprijin și după nuntă

Fie că e vorba despre sfaturi de relație, despre păreri legate de situații personale, despre seri de relaxare sau chiar despre ajutor financiar, practic, noul cuplu se va număra printre responsabilitățile tale și ale soțului tău după nuntă. Nu este nevoie să vă vedeți constant pentru asta - toată lumea are o agendă foarte încărcată în zilele noastre - dar e important să păstrați legătura și să vă mențineți relația la fel de apropiată. Rolul de părinți spirituali abia începe, nu-l trece cu vederea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.