digiTALES by Cat Music: o experiență digitală unică pentru industria muzicală

digiTALES by Cat Music: o experiență digitală unică pentru industria muzicală
Kudika
4 Iulie 2018

Miercuri, 4 iulie, peste 500 de invitați din industria muzicală au pășit în era viitorului la digiTALES by Cat Music. Evenimentul, o impresionantă desfășurare de forțe, a prezentat publicului printr-un show multimedia cele mai importante realizări ale casei de discuri în domeniul digital.

Comunicat de presă

În plus, Dan Popi și invitații săi au vorbit în premieră despre platforma catmusic.ME și despre cel mai nou proiect, hub-ul TRU - primul creative space dedicat creatorilor de conținut digital.

digiTALES by Cat Music

“Lumea s-a schimbat. La Cat Music am avut viziunea acestei schimbări acum 11 ani când am lansat canalul de YouTube Cat Music. Primul clip postat pe acel canal făcea în 2007 sub 50 de vizualizări pe zi. Este vorba de Cleopatra Stratan cu “Ghiță”. Astăzi, noul clip al aceleiași artiste face în medie 500.000 vizualizări pe zi, pe același canal”, a punctat Dan Popi pe scena digiTALES by Cat Music.

CEO-ul label-ului a prezentat celor prezenți la eveniment cifrele care poziționează casa de discuri pe primul loc în domeniul digital: cel mai puternic canal de YouTube din România cu peste 4,5 milioane de abonați, primul sistem multichannel din țară – 47 canale muzicale și nu numai, ce adună peste 230 de milioane de vizualizări pe YouTube pe lună. De asemenea, labelul deține unele dintre cele mai populare pagini din Social Media și ocupă locul 11 în topul companiilor, conform facebrands.com. Pe Facebook, Cat Music are peste 380.000 de like-uri, pe Instagram peste 120.000 de followers, iar pe Twitter, 48.000 de followers.

digiTALES by Cat Music

Prezentarea susținută de Dan Popi a fost urmată de discursul lui Lucian Despoiu – CEO Majoritas, care a lansat oficial prima platformă digitală interactivă a unei case de discuri din România. catmusic.ME este locul unde iubitorii de muzică pot avea acces la content exclusiv – videoclipuri în avanpremieră, concursuri, “behind the scenes”, galerii foto, dar și știri despre artiștii preferați. Performanțele platformei nu au întârziat să apară: catmusic.ME a reușit să strângă în varianta beta peste 50.000 de utilizatori.

digiTALES by Cat Music

TRU, cel mai nou hub dedicat creatorilor de conținut a fost prezentat de către Noaptea Târziu, unul dintre cele mai puternice branduri din online-ul românesc. Bazat pe un concept unic, TRU adună sub umbrela să creativi din diverse domenii care au ca spațiu de lucru mediul online și adaugă la mixul creației factorul tehnic.

digiTALES by Cat Music

Și, cum din cadrul evenimentului nu avea cum să lipsească muzica, seara a continuat cu o serie de concerte susținute de Ruby, Lidia Buble, Jo, Mandinga și Smiley, iar piese precum “Nu pune la suflet”,”Condimente”,”Cămașa”, “Sub apă”, “Vals”, “Domnu’ Smiley” și “Arquitectura” au fost cântate la unison de către invitați. Printre artiștii prezenți s-au numărat: Andreea Bănică, Elena Gheorghe, Andreea Bălan, Marius Moga, DJ Sava, Ioana Ignat, Carine, Ilinca Bacilă, Olga Verbițchi, Tuan, Elianne, George Hora, Iulia Dumitrache, Seredinschi, Kamara și nu numai.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri