Setari Cookie-uri

THE BAR - servicii 2 în 1 de petrecere a timpului liber

Conceptul The Bar oferă servicii de înfrumusețare de top într-o atmosferă relaxată și prietenoasă, unde clienții pot savura o cafea bună sau un pahar de prosecco, în timp ce specialiștii în domeniu le desăvârșesc look-ul.

Comunicat de presă

Salonul de înfrumusețare este situat în Promenada Mall București, la nivel -1 și oferă servicii de îngrijire personală la cele mai înalte standarde de calitate: Coafor, Frizerie, Manichiură și Pedichiură, alături de tratamentele inovatoare No+Vello, brandul Nr. 1 în Lume în Epilare Definitivă și tratamente cosmetice cu IPL.

The Bar Beauty Salon

Acest beauty center prestige pune accent pe calitate, rapiditate, confort și relaxare, transformând fiecare vizită la salon într-o desfătare pentru corp și minte.

Produsele folosite sunt profesionale, din gamele de lux ale marilor producători, iar personalul are o vastă experiență în domeniu, fiind instruit în permanență pentru a fi la curent cu cele mai noi trenduri. Echipamentele de lucru inovatoare și întreaga echipă de profesioniști satisfac și cele mai exigente așteptări.

Citește și:

The Bar Beauty Salon

Cei peste 30 angajați din componența echipei The Bar- Beauty Salon lucrează atât pe bază de programări, cât și în sistem “drop-in”, clienții putând beneficia pe loc de serviciile de care au nevoie.

Atmosfera caldă, calitatea premium a finisajelor, atenția la detalii, programul de lucru prelungit și calitatea serviciilor oferite sunt atu-urile care au transformat The Bar-Beauty Salon într-o locație de top din capitală.

Centrul este mobilat art-nouveau, în nuanțe de alb, care îi conferă grandoare și un aspect modern.

The Bar Beauty Salon

The Bar oferă clienților consultanță gratuită, iar planurile de tratament sunt personalizate pe nevoile și particularitățile fiecărui client.

Locația inspiră sănătate și frumusețe, iar energia pozitivă a personalului se răsfrânge și asupra clienților. Printre persoanele care frecventează salonul se numără și jurnaliști, bloggeri și vedete autohtone, atrase de promptitudinea și profesionalismul întregii echipe, dar și de look-ul ZEN al salonului.

Citește și:

The Bar Beauty Salon

În plus, beauty bar-ul este o locație ideală pentru organizarea de evenimente și petreceri private sau corporate.

Clienții își stabilesc întâlniri de business sau cu prietenii la The Bar, locul ideal pentru a îmbina utilul cu plăcutul. Savurezi o cafea aromată sau un pahar de prosecco, în timp ce specialiștii The Bar iți asigură clipe de răsfăț suprem.

The Bar-Beauty Salon celebrează în fiecare zi împreună cu clienții săi stilul și frumusețea naturală!

Detalii și programări la telefon: 0748 099 990, pe e-mail: promenada@nomasvello.ro, dar și pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/TheBarBeautySalon/

Frumusețea se întreține!

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.