Comunicat de presă

Printre cele mai mari griji ale părinților la nivel mondial se numără și sănătatea ochilor copiilor

Iluminatul este o parte esenţială a vieţii noastre de zi cu zi, fie că vorbim despre muncă, relaxare sau despre practicarea hobby-ului preferat. Uneori ai nevoie de lumină rece, care te ajută să te concentrezi si să te energizezi. Alteori, când vrei să te relaxezi, poţi obţine ambianţa potrivită cu ajutorul luminii calde.

Spre deosebire de LED-urile standard, becurile LED Philips SceneSwitch îţi oferă ceva în plus - mai multe tipuri de lumină cu același bec, fără să fie nevoie să înlocuiești becul. Becurile din această gamă funcţionează cu întrerupătorul deja existent, astfel că nu ai nevoie de un variator suplimentar, de fire sau de alte instalații. Dispunând de un cip de memorie integrat, becul poate memora automat ultima setare a luminii dacă întrerupătorul este oprit timp de mai mult de 6 secunde.

Becuri LED Philips

Cu becurile LED SceneSwitch de la Philips, poți beneficia de setări de iluminat diferite, folosind același bec. Există mai multe forme dintre care să alegi – becuri LED standard, lumânare, spot sau chiar cu filament, pentru a se potrivi în corpurile tale de iluminat din casă. Ai posibilitatea să alegi dintre două tipuri de tehnologii, astfel că poți selecta un bec SceneSwich cu două tipuri de lumină - caldă sau rece - în acelaşi bec, sau ai varianta în care poți selecta becurile SceneSwich cu trei setări ale luminii – de la o lumină albă funcţională, la o lumină albă naturală și până la o lumină albă caldă, confortabilă – putând schimba intensitatea luminoasă de la 100%, la 40% și până la 10%, doar de la întrerupătorul existent pe perete. Alege lumina potrivită pentru a crea atmosfera dorită, în funcţie de activitatea desfăşurată sau de starea ta de spirit.

Află mai multe despre becurile LED Philips și despre lumina plăcută ochilor pe www.philips.ro/led

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Ennie

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: