Setari Cookie-uri

Un bec. Un întrerupător. Trei setări ale luminii Becurile Philips SceneSwitch

Când spunem case “inteligente” ne gândim la automatizarea electronicelor şi a electrocasnicelor, controlate cu ajutorul smartphone-urilor, la securitate şi la eficienţă energetică sporite. Dar poți avea o casă inteligentă și cu soluții mai la îndemână, care iți dau flexibilitate, confort şi care îți pot simplifica activităţile curente, fără să faci mari schimbari.

Comunicat de presă

Iluminatul este o parte esenţială a vieţii noastre de zi cu zi, fie că vorbim despre muncă, relaxare sau despre practicarea hobby-ului preferat. Uneori ai nevoie de lumină rece, care te ajută să te concentrezi si să te energizezi. Alteori, când vrei să te relaxezi, poţi obţine ambianţa potrivită cu ajutorul luminii calde.

Spre deosebire de LED-urile standard, becurile LED Philips SceneSwitch îţi oferă ceva în plus - mai multe tipuri de lumină cu același bec, fără să fie nevoie să înlocuiești becul. Becurile din această gamă funcţionează cu întrerupătorul deja existent, astfel că nu ai nevoie de un variator suplimentar, de fire sau de alte instalații. Dispunând de un cip de memorie integrat, becul poate memora automat ultima setare a luminii dacă întrerupătorul este oprit timp de mai mult de 6 secunde.

Citește și:

Becuri LED Philips

Cu becurile LED SceneSwitch de la Philips, poți beneficia de setări de iluminat diferite, folosind același bec. Există mai multe forme dintre care să alegi – becuri LED standard, lumânare, spot sau chiar cu filament, pentru a se potrivi în corpurile tale de iluminat din casă. Ai posibilitatea să alegi dintre două tipuri de tehnologii, astfel că poți selecta un bec SceneSwich cu două tipuri de lumină - caldă sau rece - în acelaşi bec, sau ai varianta în care poți selecta becurile SceneSwich cu trei setări ale luminii – de la o lumină albă funcţională, la o lumină albă naturală și până la o lumină albă caldă, confortabilă – putând schimba intensitatea luminoasă de la 100%, la 40% și până la 10%, doar de la întrerupătorul existent pe perete. Alege lumina potrivită pentru a crea atmosfera dorită, în funcţie de activitatea desfăşurată sau de starea ta de spirit.

Citește și:

Află mai multe despre becurile LED Philips și despre lumina plăcută ochilor pe www.philips.ro/led

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Ennie

Vizionare placuta


Kudika
16 Iulie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.