Setari Cookie-uri

Top 10 cărți pe care să le iei cu tine în vacanță

Top cele mai vândute cărți pe Libris.ro în această vară

comunicat de presa

Cărțile de beletristică, cele de dezvoltare personală, dar și volumele pentru copii sunt cele mai căutate titluri pe durata verii, arată o analiză a Libris.ro, lider pe piața librăriilor online. Pentru prima dată în ultimii ani, un procent semnificativ îl reprezintă volumele semnate de autori români.

Străinul de lângă mine - Irina Binder, Eu încă te iubesc – Cristina Chiperi, Carte de identitate – Sanda Nicola sau Ziua în care la capătul celălalt al iubirii n-a mai fost nimeni – Ioana Chicet-Macoveiciuc sunt câteva dintre titlurile semnate de autori români care au ajuns în bagajul de vacanță al românilor în această vară. Acestora li se alătură cărți de dezvoltare personală, cum ar fi Puterea extraordinară a subconștientului tău – Joseph Murphy, dar și cărți de beletristică, precum Eu, și totuși alta – Jojo Moyes.

Citește și:

În ceea ce privește lectura copiilor, printre cele mai citite sunt poveștile din celebra serie Harry Potter, alături de Aventurile lui Habarnam, sau volumele semnate de Roald Dahl, dintre care Charlie și Fabrica de ciocolată este cea mai populară.

Trendul de a pune în bagajul de vacanță un volum sau două, pentru a le parcurge pe îndelete în zilele liniștite de concediu este tot mai vizibil și este, desigur, îmbucurător. Lectura devine parte din programul obișnuit, semn că timpul alocat cititului este perceput din ce în ce mai mult ca un timp de calitate, pe care fiecare cititor și-l alocă pentru sine. Este ceea ce încurajăm și prin proiectul nostru #RespectYourself, prin care prezentăm lectura drept o formă de respect pentru propria persoană, iar faptul că cititul începe să fie un obicei permanent al mai multor români este extraordinar”, a declarat Laura Țeposu, director de dezvoltare Libris.ro.

Citește și:

Top 10 cele mai vândute cărți (mai –iulie):

  1. Străinul de lânga mine - Irina Binder
  2. Eu, și totuși alta - Jojo Moyes
  3. Sapiens. Scurtă istorie a omenirii - Yuval Noah Harari
  4. Cele 5 răni care ne împiedică să fim noi înșine - Lise Bourbeau
  5. Eu încă te iubesc - Cristina Chiperi
  6. Homo deus. Scurtă istorie a viitorului - Yuval Noah Harari
  7. Puntea viselor - Lesley Downer
  8. Puterea extraordinară a subconștientului tău - Joseph Mmurphy
  9. Carte de identitate - Sanda Nicola
  10. Ziua în care la capătul celălalt al iubirii n-a mai fost nimeni – Ioana Chicet-Macoveiciuc

Vizionare placuta


Kudika
23 Iulie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.