Setari Cookie-uri

Unul dintre cele mai renumite seifuri din lume ajunge la București și Constanța

Brown - The Gem Series este unul dintre cele mai renumite seifuri din lume, destinate exclusiv păstrării și transportului în siguranță a bijuteriilor. El va ajunge la București și la Constanța odată cu echipa spectacolului “Șatra – Noi, Țiganii”, ce va avea loc la Constanța în data de 3 noiembrie și la București pe 4 noiembrie!

Comunicat de presă

Tehnologie militară, design de lux, siguranța 100%

Cu o tehnologie extrem de avansată de securizare, seiful nu arată ca unul clasic, ci are un design ce îl asemuiește cu un dulap elegant. Este lucrat manual pe exterior, are compartimente special create pentru bijuterii la interior, însă este conceput să securizeze la cel mai înalt nivel conținutul pe care propietarul în depozitează. Creatorii săi numesc “inginerie mecanică superioară” întregul sistem de protecție, nedevoalnd nici măcar cel mai mic detaliu de securitate. Unul dintre modele a fost achiziționat și de Teatrul de Stat ROMEN de la Moscova.

“Am căutat cea mai potrivită varianta de a transporta peste tot în lume bijuteriile pe care le folosim în show-ul Satră- Noi, Țiganii. Gândiți-vă că purtăm cu noi pentru acest show peste 75 de kg de aur sub formă de brățări, cercei, salbe, curele, etc. Avem și monturi cu pietre prețioase. Deci, nu e de ici-colo”, spune Bobrov Paul - Directorul Teatrului Romen.

Citește și:

Seiful aparține unuia dintre cei mai renumiți și apreciați producători de seifuri din lume, pe care FORBES l-a catalogat drept compania care a venit cu o abordare diferită aplicând tehnologia militară pentru siguranță de acasă!

Satra noi tiganii

Bijuterii de colecție, seif de colecție

Unele dintre bijuteriile pe care le aduce Teatrul ROMEN pentru spectacolul “Satra – Noi Țiganii” sunt de colecție, având o vechime și de 200 de ani! “Imaginați-vă că acest seif nu este doar de o eleganță extraordinară, fiind lucrat din cele mai fine materiale sau folosind atent detalii – precum lumina interioară (montată de cea mai renumită companie din lume). El îți asigură în interior depozitarea corectă a bijuteriilor. Există spații adaptate pentru inele, brățări, ceasuri, etc. Iar pentru noi a contat mult și asta. Nu poți să depozitezi oricum bijuterii atât de vechi așa cum sunt unele dintre cele pe care noi le folosim în show”, explică Boborov.

Citește și:

Producția “Șatră – Noi, Țiganii” ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA

Pentru prima dată pe o scenă din România, Teatrul de Stat ROMEN de la Moscova aduce în fața publicului nostru o producție impresionantă, în data de 3 noiembrie, la Constanța – Casa Sindicatelor, ora 19.00 și în data de 4 noiembrie, la București – Sala Palatului, ora 20.00.

Producția este uluitoare și la nivel de resurse umane și investiție. Rușii vor veni cu un tir alocat doar transportului costumelor, plus un număr de aproximativ 100 de persoane care pun în scena spectacolul. Presa internațională a avut doar cuvinte de laudă precum “fabulos”, “de neimaginat”, “uluitor”.

Costul show-ului “Satra – Noi, țiganii” este estimat la 1.000.000 de dolari.

Citește și:

Satra noi tiganii

Biletele s-au pus în vânzare pentru București, după cum urmează:

Categoria 1 - 250 lei

Categoria 2 - 200 lei

Categoria 3 - 150 lei

Categoria 4 - 100 lei

Categoria 5 - 70 lei

Biletele se pot achiziționa Online: Eventim, Bilete.ro, Bilet.ro, Iabilet.ro, Blt.ro Myticket.ro și in rețeaua magazinelor partenere, la casa de bilete a Sălii Palatului.

Biletele s-au pus în vânzare pentru Constanța, după cum urmează:

Categoria 1 - 200 lei

Categoria 2 - 150 lei

Biletele se pot achiziționa Online: Eventim, Bilete.ro, Bilet.ro, Iabilet.ro, Myticket.ro și in rețeaua magazinelor partenere, la casa de bilete a Casei Sindicatelor.

Vizionare placuta


Kudika
26 Iulie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.