Setari Cookie-uri

Un nou magazin de bijuterii de lux în Plaza România: Kultho

Din 16 iulie, clienții Plaza România iubitori de eleganță și rafinament vor putea descoperi la Kultho branduri internaționale de ceasuri, bijuterii, instrumente de scris și brichete.

Magazinul aflat la parterul centrului comercial creează spațiul perfect pentru o experiență unică, într-un ambient exclusivist. Cu ocazia deschiderii, în perioada 16 - 18 iulie 2018, vor putea fi achiziționate bijuterii din aur și aur cu diamante cu 10% reducere.

Magazin Kultho

Kultho oferă branduri de bijuterii de lux cu tradiție artizanală și inspirație modernă, unde procesul de prelucrare îmbină talentul cu tehnologia de ultimă oră. Brățările, colierele, cerceii și inelele sunt create de branduri premium renumite la nivel internațional: Annamaria Cammilli, Chaumet, Carrera y Carrera, Marco Bicego, Dinh Van, Mikimoto, Giorgio Visconti, Messika, Roberto Coin, Salvini, Baraka și Zancan.

Expertiza ceasornicarilor, perfecționată de-a lungul istoriei, impresionează în fiecare an prin continua încercare de a atinge perfecțiunea, fapt demonstrat de branduri precum Breitling, Baume&Mercier, Longines, Rado, Frederique Constant, Grand Seiko, Union Glashutte, Movado și Mido.

Citește și:

Magazin Kultho

În Plaza România, clienții au la dispoziție și alte magazine de bijuterii, ceasuri și accesorii precum Pandora, Splend’Or, Teilor și You & Me.

Vizionare placuta


Kudika
16 Iulie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.