Setari Cookie-uri

Începe-ți vara în Băneasa Shopping City și redescoperă Bucureștiul!

Pasionații de fashion, beauty, sport, culinary sau entertainment care vor face cumpărături în Băneasa Shopping City pe parcursul celor șase săptămâni de campanie se vor putea înscrie în cel mai generos concurs al experiențelor pe care vara aceasta îl aduce în București.

Comunicat de presă

La achiziționarea de produse cu valoare cumulativă de minim 200 de lei (pe maxim 2 bonuri), prin înscriere pe pagina de website a campaniei a bonurilor de cumpărături, clienții Băneasa Shopping City pot câștiga atât premii supriză oferite de magazinele aflate în centrul comercial, cât și premii substanțiale, oferite prin tragere la sorți, la fiecare doua săptămâni.

“Ca în fiecare vară, ne dorim să ne surprindem vizitatorii cu experiențe active și distractive, astfel încât să se bucure de atmosfera de vacanță și în București. Anul acesta, ne-am propus să ducem această experiență mai departe și să punem accent pe explorare, pe ideea de a fi turist în propriul oraș.” a declarat Aura Dinu, Director de Marketing Băneasa Shopping City.

Citește și:

Campanie Baneasa Shopping City

Între 9 și 15 iulie, în cadrul săptămânilor de Fashion și Beauty, participanții vor putea câștiga mai multe premii, printre care: invitații duble la Untold, cursuri la Dalles Go, tratamente de înfrumusețare sau unul dintre cele 10 workshop-uri desfășurate în atelierul de creație al fabricii Musette, unde câștigătorii vor primi cadouri personalizate.

În perioada 13 - 15 iulie, toți pasionații de sport sunt așteptați în spațiul amenajat din parcarea Băneasa Shopping City la Raiffeisen Bank Băneasa Streetball, competiție de baschet trei la trei din cadrul circuitului national Sport Arena Streetball Tour 2018. La cea de-a patra ediție a tradiționalului turneu organizat în Băneasa Shopping City se pot înscrie toți iubitorii de baschet, în mod gratuit, începând cu data de 9 iulie, ora 15.00. Înscrierile se fac pe site-ul oficial al competiției, www.3la3.ro în limita a 150 de echipe sau până miercuri, 11 iulie, ora 23.00. Turneul este FIBA Endorsed, fiecare participant urmând a acumula puncte în clasamentul mondial FIBA 3x3.

Citește și:

Nu doar jucătorii vor avea parte de acțiune în cadrul evenimentului. Spectatorii pot fi la rândul lor staruri pe terenul de baschet în concursurile care le vor fi dedicate pe parcursul celor trei zile de competiție.

Ultimele 2 săptămâni, până pe 12 august, vor fi dedicate domeniilor Food & Entertainment, când orice bon înscris respectând regulamentul campaniei va aduce participanților șansa de a câștiga experiențe delicioase inedite, bilete la filme, muzee, concerte și festivaluri. Nu vor lipsi nici premiile surpriză constând în experiențe VIP sau cele precum participarea la un tur ghidat de fotografie prin București, în cadrul căruia vom descoperi împreună colțuri ascunse ale unui oraș deseori traversat, rareori explorat așa cum merită sau ne permite timpul.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.