Netflix lanseaza trailerul seriei Maniac cu Emma Stone si Jonah Hill

Netflix lanseaza trailerul seriei Maniac cu Emma Stone si Jonah Hill
Kudika
6 August 2018

Într-o lume similară cu a noastră și într-o perioadă destul de apropiată de a noastră, Maniac spune povestea lui Annie Landsberg (Emma Stone) și a lui Owen Milgrim (Jonah Hill).

comunicat de presa

netflixÎntr-o lume similară cu a noastră și într-o perioadă destul de apropiată de a noastră, Maniac spune povestea lui Annie Landsberg (Emma Stone) și a lui Owen Milgrim (Jonah Hill), doi străini care sunt prinși în etapele finale ale unui studiu farmaceutic misterios, la care fiecare participă din motive diferite.

Dezamăgită și fără un țel în viață, Annie este puternic ancorată în relația dăunătoare pe care o are cu mama și cu sora ei, iar Owen, cel de-al cincilea fiu al unor industriași bogați din New York, s-a luptat toată viața cu un diagnostic de schizofrenie.

seriale netflix

Viețile lor nu s-au dovedit a fi așa cum sperau, iar promisiunea unui tratament farmaceutic nou - despre care inventatorul Dr. James K. Mantleray (interpretat de Justin Theroux) spune că rezolvă orice problemă a minții - îi aduce pe cei doi la sediul companiei Neberdine Pharmaceutical & Biotech pentru a trece printr-o testare de trei zile.

Potrivit reprezentanților companiei, testarea este fără riscuri sau efecte adverse și promite să îi scape de problemele mintale cu care aceștia se confruntă.

Totuși, lucrurile nu se desfășoară conform planului.

Creat de Patrick Somerville și regizat de Cary Joji Fukunaka, Maniac va fi lansat de Netflix pe 21 septembrie 2018.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri