Setari Cookie-uri

Advertorial 5 cadouri handmade cu care poți da pe spate orice prichindel

Știm că, atunci când vine vorba de copii, estetica este la fel de importantă ca funcționalitatea așa că ți-am pregătit o listă de 5 obiecte lucrate manual de artizani români, care îmbină materialele de calitate și atenția la detalii cu o creativitate ieșită din comun.

Fie că te-ai trezit prinsă în vârtejul botezurilor sau pur și simplu vrei să pui un zâmbet pe fețele celor mici, căutarea cadourilor perfecte poate fi, de cele mai multe ori, un proces îndelungat și consumator de timp.

Știm că, atunci când vine vorba de copii, estetica este la fel de importantă ca funcționalitatea așa că ți-am pregătit o listă de 5 obiecte lucrate manual de artizani români, care îmbină materialele de calitate și atenția la detalii cu o creativitate ieșită din comun. Mai mult de atât, majoritatea cadourilor propuse pot fi personalizate după gustul micuților așa că zâmbetele de fericire sunt garantate.

1. Cort personalizat

Cine nu-și aduce aminte de momentele din copilărie în care adunam toate măturile și cearceafurile din casă și, cu o îndemânare mai ceva ca a lui Robinson Crusoe, ne apucam să construim corturi și cazemate fix în mijlocul sufrageriei? Spre exasperarea părinților care își vedeau camerele imobilizate într-un joc de câteva ore, ne construiam ascunzători care ne permiteau să trăim, măcar pentru o scurtă perioadă, experiențele din cărțile preferate de aventură.

Ca să oferi celor mici aceeași atmosferă de poveste și să nu stai cu grija “repatrierii” diferitelor obiecte folosite la construcție, îți sugerăm să arunci o privire peste gama de corturi a celor de la BebeInfinit. Sunt super drăgălașe, personalizabile și reprezintă alegerea perfectă pentru amenajarea camerei în stil Montessori.

2. Veioza “Alba ca Zăpada”

Cea mai mare bucurie pe care i-o poți face celui mic este să-i amenajezi o cameră în care să se simtă ca într-o poveste, unde imposibilul devine posibil, iar el poate evada într-o lume a jocului.

În acest sens, îți propunem această lampă lucrată manual, care îi va atrage cu siguranță atenția și îi va stimula imaginația. Cu timpul, ea poate deveni mai mult decât un simplu obiect de decor - poate deveni chiar o invitație la joacă deoarece ceștile și vasul de lapte sunt detașabile.

3. Tăbliță personalizată

Tot din sfera deco, ne-a atras atenția această tăbliță decorativă cu care poți desăvârși transformarea camerei celor mici într-un tărâm de basm. Realizată din lemn și pictată manual, cu multă grijă și atenție la detalii, tăblița poate fi personalizată cu elementele și numele dorite. Noi te sfătuim să intri în joaca celor mici și să-ți lași imaginația liberă.

4. Cutie din lemn personalizată

Cadoul perfect pentru un botez sau obiect de decor pentru camera celor mici - această cutie shabby chic din lemn poate fi folosită pentru a păstra aproape diverse amintiri sau pentru a oferi o nouă casă jucăriilor. Este realizată folosind culori acrilice nontoxice și poate fi personalizată de la A la Z: îți poți alege dimensiunea, tema, dar și numele care apare pe cutiuță.

5. Jucărie pentru dezvoltarea motrică a prichindeilor

Lucrată în întregime din lemn de brad, această jucărie este realizată după un design inventat de renumita pediatră, Dr. Emmi Pickler și este gândită pentru a promova dezvoltarea motrică a bebelușilor prin mișcări naturale. Principiile Pickler promovează construirea unei relații bazată pe respect și îngăduință între adult și bebeluș, care se manifestă prin momente de îngrijire delicată, respectarea ritmului natural de dezvoltare, asigurarea libertății în mișcare, dar și a momentelor de joc neîntrerupt.

Prin aplicarea acestor principii au luat naștere numeroase “jucării” sau obiecte care permit bebelușilor să exploreze lumea în ritmul propriu și să-și dezvolte capacitățile motorii în mod natural. Acestea fiind spuse, nu ne putem gândi la un cadou mai potrivit pentru familii care tocmai s-au extins cu încă un nou membru :)


Kudika
16 August 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.