Dua Lipa devine ambasador Jaguar pentru o colaborare inovatoare între muzică și tehnologie

Dua Lipa devine ambasador Jaguar pentru o colaborare inovatoare între muzică și tehnologie

Artista britanică, originară din Kosovo, va lansa colaborarea inovatoare cu Jaguar, pe 3 septembrie, în cadrul unui concert exclusivist ce va avea loc in Amsterdam. Evenimentul dă startul unor serii de acțiuni în Europa, menite sa evidențieze performanțele de top ale modelelor SUV Jaguar: E-PACE, F-PACE și I-PACE.

Una dintre cele mai ascultate artiste ale momentului, Dua Lipa, va susține un concert extraordinar alături de un invitat special, noul I-PACE – primul SUV Jaguar 100% electric. Beneficiind de aportul a 400 de cai putere și al unui cuplu de 696 Nm, I-PACE accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 4,8 secunde.

„Îmi place să îmi testez limitele prin muzică și concertele mele, iar acest parteneriat îmi oferă o provocare unică şi electrică. Este un proiect hi-tech care combină muzica cu tehnologia Jaguar și știu că fanii mei sunt nerăbdători să facă parte din această experiență. Totul va fi dezvăluit pe 3 septembrie la Amsterdam. Sunt atât de încântată că prima mea mașină va fi un Jaguar I-PACE și că va servi ca model pentru noile generații de mașini electrice”, menționează Dua Lipa.

Colaborarea “Dua Lipa X Jaguar” va fi lansată pe 3 septembrie pe canalele de social media și site-urile Jaguar din întreaga Europa.

Dua Lipsa Jaguar

Despre Jaguar

Moștenirea designului elegant și a performanțelor uluitoare încântă de 80 de ani. Astăzi, Jaguar întruchipează arta performanței cu limuzinele XE, XF și XJ, dramaticul Jaguar F-TYPE și famila PACE: F-PACE, E-PACE și I-PACE.

Premium Auto, importatorul oficial Jaguar si Land Rover în Romania, și-a început activitatea în anul 2004. Cu o tradiție de peste 80 de ani, mărcile britanice de lux sunt reprezentate printr-un portofoliu variat, înglobând 13 modele.

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2018
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri