Setari Cookie-uri

Barometrul AVON al culorilor de păr estivale 2018, la final

Culoarea de păr a verii 2018 pe litoralul românesc este blondul; 43% dintre fetele care au trecut prin Gara Constanța au fost blonde, 40% brunete și 17% roșcate, arată cercetarea realizată de AVON în cadrul campaniei BRB Sunt la mare; Ttp fun-facts: cele mai multe blonde preferă să facă plajă pe șezlong; roșcatele preferă să meargă la mare mai degrabă cu prietenele, decât în compania iubitului; cele mai multe brunete preferă costumul de baie din două piese.

Comunicat de presă

AVON, specialistul în îngrijirea părului, anunță rezultatele celui mai cool studiu derulat pe timpul verii la mare, ce arată care a fost cea mai populară culoare de păr a verii 2018 purtată de românce pe litoral, dar și care sunt cele mai haioase preferințe de vacanță în funcție de culoarea părului.

Cercetarea a avut loc în perioada iulie - august, timp de cinci weekend-uri, în cadrul campaniei BRB Sunt la mare, în care AVON a reușit să afle câte B(runete), R(oșcate) și B(londe) au trecut prin Gara Constanța, și a stat de vorbă cu ele pentru a stabili care sunt cele mai simpatice fun-facts privind preferințele estivale ale fiecăreia, în funcție de culoarea părului.

Barometru Avon

Barometrul AVON al culorilor de păr estivale 2018

Fetele care au trecut prin Gara Constanța vara aceasta au avut surpriza să zărească „salvamarii” din zona AVON, care au inventariat culorile de păr ale doamnelor și domnișoarelor. Peste 7000 de persoane au făcut, astfel, parte din studiul AVON.

Citește și:

La finalul verii, barometrul AVON al culorilor de păr arată că 43% dintre femeile care au venit cu trenul la mare au fost blonde, urmate la mică distanță de brunete - 40% și roșcate - 17%.

Dacă în prima săptămână (13-14 iulie), cele mai multe femei au fost brunete (55%), în celelalte patru weekend-uri supremația a venit în terenul blondelor, care au cucerit topul, menținându-se de fiecare dată pe locul întâi.

Fun-facts în funcție de culoarea părului

Topul celor mai haioase preferințe estivale pe litoral, în funcție de culoarea părului, stabilit de AVON, arată că:

63% dintre blonde preferă să facă plajă pe șezlong în locul clasicului prosop. Iar când vine vorba despre cazare la mare, 64% dintre blonde au spus că aleg hotelul.

Mai mult de jumătate dintre roșcate (54%) au spus că preferă să meargă la mare cu prietenele, mai degrabă decât cu iubitul. La plajă, dacă ar fi să aleagă între bronz și bălăceală, pentru roșcate lupta e strânsă, cu 50-50%.

În ceea ce privește brunetele, se pare că 58% dintre ele preferă să facă plajă într-un costum din două piese.

Pe durata campaniei, AVON a oferit premii și cadouri tuturor femeilor care au vizitat zona dedicată din Gara Constanța constând în produse de îngrijire a părului din gama Advance Techniques, o colecție formată din nu mai puțin de 100 de concepte, care oferă un ritual de îngrijire complet: de la îngrijire de bază, până la styling, colorare sau accesorii.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Ann Haritonenko

Vizionare placuta


Kudika
23 August 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.