Înainte la școală: culegem gânduri și idei pentru școala românească

Înainte la școală: culegem gânduri și idei pentru școala românească

Cum era înainte la școală? Ce trebuie să se schimbe la școală pentru ca noi, ca societate, să mergem înainte, să evoluăm mai rapid, să ne adaptăm cu succes la schimbările de mentalitate și de tehnologie care au loc la nivel global?

Acestea sunt întrebările cărora le căutăm răspunsul în cadrul campaniei ”Înainte la școală”. Redacțiile start-up.ro, Wall-Street.ro, Kudika.ro, Garbo.ro și 9am.ro au invitat experți din diverse domenii și antreprenori de succes, persoane care și-au făcut un renume atât la nivel local cât și la nivel global, să ne ofere câteva răspunsuri - fragmente din anii lor de școală, speranțe pentru un sistem educațional mai bun.

Inainte la scoala

În ziua în care holurile școlilor și liceelor freamătă din nou, în care ghiozdanele noi sau vechi sunt pline de caiete și manuale, iar pixurile și stilourile sunt ținute strâns în mâinile emoționate ale celor care vor forma societatea de mâine, noi ne propunem să-i susținem pe elevii români și să încercăm să schimbăm mentalitățile învechite care stau la baza unui sistem cel puțin imperfect. Generația actuală merită mai mult, pentru că poate mai mult.

Proiectul ”Înainte la școală” poate fi considerat o inițiativă de crowdsourcing - culegem atât amintiri definitorii, cât și idei cu potențial. Și, ca orice inițiativă de crowdsourcing, scopul este de a aduna cât mai multe experiențe și gânduri, așa că platforma ”Înainte la școală” este deschisă tuturor persoanelor care vor să contribuie cu texte. Trimite-ne textul tău pe adresa scoala@start-up.ro și noi îl vom publica în secțiunea ”Școala ta”.

Descoperă pe inaintelascoala.ro textele redactate de manageri de top, de antreprenori de succes, dar și interviurile la care ne-au răspuns oameni cu viziune care ajută la modelarea societății românești, și ajută-ne și tu să ne amintim cum era înainte, dar și să mergem înainte, la școală.

Vizionare placuta


Kudika
10 Septembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri