Setari Cookie-uri

10 mesaje de La Mulți Ani pentru fiica mea

Nu este nimeni vinovat că lipsa de inspirație apare în momentele cele mai nepotrivite, mai ales când este vorba de un mesaj aniversar pentru membrii familiei. Se întâmplă și la case mai mari. Dar nu îți fă griji, am pregătit noi o listă cu 10 mesaje de La Mulți Ani pentru fiica ta, care ar putea să te inspire.

Uneori cuvintele sunt de prisos, parcă orice declarație sau orice urare nu este suficientă ca să exprime ce simțim cu adevărat, cu toate astea, un mesaj, oricât de banal ar părea pentru noi, celui care îl primește îi poate schimba radical starea de spirit. Un mesaj are puterea de a alunga instat tristețea și de a face un om să simtă fericirea maximă.

Așadar, nu uita niciodată să trimiți un mesaj scris din suflet celor apropiați ție care își sărăbătoresc ziua de naștere.

La categoria "Mesaje de La Mulți Ani", azi am pregătit o serie de mesaje de La Mulți Ani de la mame pentru fiicele lor.

Mesaje de La Multi Ani pentru fiica

Mesaje de La Mulți Ani pentru fiica mea

1. "La Mulți Ani, draga mea! Sună a clișeu, dar... ce mare te-ai făcut! Ești domnișoară de acum :) Vreau să ții minte că o să am grijă de tine toată viața, mă vei găsi unde m-ai lăsat, dar mai ține minte că grija cea mai mare trebuie să ți-o porți tu, fericirea și puterea sunt în tine. Tot ce ai nevoie ca să fii bine se află în interiorul tău, nu uita să cauți în adâncul inimii ori de câte ori te simți rătăcită. Te iubesc!"

Citește și:

2. "La Mulți Ani, fetița mea! Da, pentru mine o să rămâi fetița mea, chiar dacă alintul ăsta te supără uneori. Promit să te strig așa când suntem doar noi două. Accept că ai crescut și că te-ai maturizat, accept că nu mai ai nevoie (așa mare) de mine, dar pentru mine rămâi copila pură și inocentă, copila cuminte și veselă pe care am crescut-o. Să îți păstrezi aceste calități, sunt calitățile cu care vei ajunge orinde ți-ai propune să ajungi. Să ai o zi perfectă! Te îmbrățișează mami."

3. "La Mulți Ani, iubire! Să-ți fie ziua așa cum îți este sufletul - cald, pur, vesel și blând. Să primești complimente, îmbrățișări și cadouri drăgălașe. Nu uita că te iubesc!"

4. "Am dat mai devreme peste un citat; spunea așa: "pe măsura ce cresc, copiii pot uita ceea ce le-ai spus, dar nu vor uita felul în care i-ai făcut să se simtă.". Și m-a făcut să mă întreb dacă te-am crescut cum trebuie, dar la cum te văd astăzi, de ziua ta, eu sunt mândră. Să fii și tu mândră de tine! Ai fost un copil minunat, un copil exemplu, iar acum ești o femeie minunată, o femeie în adevăratul sens al cuvântului, puternică și independentă. Să ai o zi magică ca tine! La Mulți Ani, fetița mea!"

Citește și:

5. "Să fii sănătoasă este tot ce îți doresc să ai! Pentru că atunci când ai sănătate, le ai pe toate: ai fericire și optimism, ai ambiție și determinare, ai putere să treci peste orice obstacol și să obții tot ce îți propui. Te iubesc, micuțo, și îți doresc să ai o zi fericită și să fii înconjurată de oameni minunți! La Mulți Ani!"

6. "La Mulți Ani, minune! Știi că nu-s o mamă rea, dar cred că este inutil să îți înșir într-un mesaj toate urările clasice aniversare, pentru că ești copilul meu și, bineînțeles, îmi doresc pentru tine tot binele din lume și toate lucrurile frumoase. Așa că vreau să îți spun - Te Iubesc - asta chiar trebuie spusă în fiecare zi. Să fii fericită!"

7. "Îți dorescă să fii sănătoasă, îți doresc să fii fericită! Îți doresc să cunoști iubirea adevărată și îmbrățișarea sinceră! Îți doresc să zâmbești în fiecare zi și să nu cunoști nicio grijă! Să faci fapte bune la fiecare pas și să oferi lumină și bucurie celor pe care îi întâlnești! Te iubesc, micuța mea! La Mulți Ani!"

Citește și:

Mesaje de La Multi Ani pentru fiica

8. "Să zâmbești în fiecare zi și să simți bucuria pură în adâncul sufletului! Te iubesc, îngerul meu! La Mulți Ani și să ai o zi pe placul tău!"

9. "Toată dragostea și toată fericirea pe care mi le dăruiești tu în fiecare zi să ți se întoarcă ție de la oricine îți dorești. La Mulți Ani, frumusețe! Să ai o zi perfectă ca tine!"

10. "Să fii binecuvântată și pe oriunde ajungi să își fie drumul pavat cu flori, îngerii să te însoțească și tu să faci doar fapte bune! La Mulți Ani, îngerașul meu!"

sursa foto front page: shutterstock/by george rudy

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.