Setari Cookie-uri

TEDI te invită din nou să strigi Start la mișcare!

După vacanța de vară, Start la mișcare cu Tedi continuă cu o serie nouă de acțiuni realizate cu scopul conștientizării importanței practicării sportului și a mișcării de către elevi. Cristina Neagu, marea hadbalistă și Ambasadorul programului, a dat astăzi, la Ploiești, noul start al acțiunilor alături de elevii Școlii Gimnaziale ”I.A. Bassarabescu”.

Comunicat de presă

Mai mulți copii au ascultat informații utile transmise de marea sportivă și au beneficiat de extraordinara ocazie de a o avea în preajmă în timpul unor scurte meciuri demonstrative de hanbal pe care le-au jucat elevii.

Programul va continua în perioada următoare prin implicarea, alături de Cristina Neagu, și a dansatorului Mihai Petre. Aceștia vor efectua vizite în școli din mai multe orașe din țară pentru a vorbi și a le arăta copiilor cât de importantă este mișcarea.

Campania ”Start la mișcare cu Tedi” a fost demarată în decembrie 2017 printr-un spot TV care o are în centrul acțiunii pe handbalista Cristina Neagu. Scopul programului îl reprezintă conștientizarea importanței sportului în dezvoltarea armonioasă a celor mici.

Citește și:

Programul este o inițiativă a companiei Maspex Romania care se implică de mai mult timp în acțiuni ce vizează stimularea copiilor pentru practicarea sportului și a mișcării. Maspex România desfășoară, prin brandurile Tymbark și Tedi, programe sociale prin care copiii sunt încurajați să facă multă mișcare și să acorde atenție tuturor sporturilor.

”Maspex Romania are în derulare de mai mult timp proiecte sociale în care componenta sportivă este predominantă. Aceasta deoarece ne dorim să stimulăm copiii să facă mișcare atâta vreme cât capcana sedentarismului este foarte tentantă și îmbracă multe forme: computer, telefon, mașina comodă a părinților. Programul ”Start la mișcare cu Tedi” are în vedere, în primul rând, facilitarea de întâlniri directe cu adevărate modele de performanță sportivă și viață trăită sănătos. Tocmai de aceea i-am cooptat pe Cristina Neagu și pe Mihai Petre. Credem cu convigere că astfel de modele îi pot stimula pe copii să facă mai multă mișcare. Și nu numai pe ei, ci și pe părinții lor care pot să fie modele pentru copiii lor și în această direcție”, a declarat Mihaela Greluș, Director de Marketing Maspex România.

Citește și:

La Ploiești, Cristina Neagu a dat startul noului sezon

Aproximativ 60 de elevi, cu vârste cuprinse între 11 și 14 ani, au participat la întâlnirea cu marea hadbalistă Cristina Neagu. Aceasta le-a vorbit elevior despre momentele grele dar și de bucurie maximă din cariera ei de sportiv, le-a povestit despre ce anume o motivează să nu renunțe niciodată la ceea ce și-a propus și i-a încurajat să practice cât mai multă mișcare chiar dacă nu fac sport de performanță.

”Îmi plac copiii, mă fascinează curiozitatea și interesul lor pentru tot ce este nou. Îmi place să văd cât de ușor pot fi directionați către drumul corect dacă li te adresezi așa cum își doresc și așteaptă ei: prin joc, cu încredere acordată, apreciere și implicare. Despre asta cred eu că este programul ”Start la mișcare cu Tedi” și tocmai de aceea m-am alăturat lui cu mare plăcere. Mi-am propus să joc și să mă joc cu cât mai mulți copii pentru a-i face să înțeleagă că mișcarea este cu adevărat importantă pentru ei”, a declarat handbalista Cristina Neagu.

Citește și:

Cristina Neagu a asistat și a dat informații valoroase celor 28 de elevi care au jucat handbal la Școala Gimanzială ”I.A. Bassarabescu” din Ploiești. Aceștia au fost impărțiți în 4 echipe și s-au întrecut în a-i demonstra marii hadbaliste că îndrăgesc atât handbalul cât și mișcarea.

”Felicităm compania Masepx România pentru că a avut inițiativa unui astfel de proiect! Este extraordinar de util, căci am remarcat la copii tendința de a alege variantele cele mai comode pentru ei, de la deplasarea către orice punct până la petrecerea timpului liber. Și nu în ultimul rând, facilitarea întâlnirii elevilor cu un sportiv așa de important cum este Cristina Neagu nu poate decât să-i motiveze să-i urmeze exemplul, fie către handbal de perfomanță, fie către un stil de viață sănătos, bazat pe mișcare”, a declarat directorul Școlii Gimanziale ”I.A. Bassarabescu”.

Citește și:

sursa foto front page: shutterstock/by sergey novikov

Vizionare placuta


Kudika
17 Septembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.