Setari Cookie-uri

Kokos Fun&Play - cel mai nou și mai atractiv univers de joacă și distracție pentru familia ta

Kokos Fun&Play, cel mai nou spațiu de joacă și de petreceri pentru copii și adulți din București și Ilfov, a fost inaugurat sâmbăta 29 septembrie. Geanina Ilieș, Adina Halas, Andreea Perju, Roxana Blagu, Luana Ibacka, Octavia Geamănu au participat la deschiderea celui mai exotic și mai glamorous spațiu de joacă și de petreceri, alături de cei mai mici membri ai familiei.

Comunicat de presă

Kokos Fun&Play este aliatul tău de nădejde atunci când vrei să îi surprinzi pe cei mici și cei mari și să le organizezi cea mai frumoasă petrecere de aniversare sau atunci când dorești să petreci alături de familie și de prieteni un moment important din viața ta.

Kokos Fun&Play

“Cu multă dăruire și cu mult entuziasm am creat un loc de joacă și de petreceri adresat copiilor, adolescenților și adulților, care să ofere pachete complete pentru organizarea de evenimente private și corporate și de alte activități pentru copii și întreaga familie. Echipa noastră îți stă la dispoziție pentru a-ți personaliza petrecerea cu meniurile, tematică și decorațiunile pe care le dorești. Dorim ca toți clienții să fie mulțumiți, de aceea venim în întâmpinarea nevoilor fiecăruia. Suntem pregătiți să îți răspundem la toate întrebările și te putem ajuta să organizezi cea mai reușită aniversare. Îți propunem un concept personalizat în funcție de dorințele tale, numărul de participanți și buget.”, a declarat Ana Maria Ghinea, ownerul Kokos Fun&Play.

Citește și:

Kokos Fun&Play presupune un spațiu generos dispus pe 3 niveluri, fiecare nivel adresându-se unei categorii de vârstă și interes, astfel:

La etajul 1 se află zona pentru copii 0-8 ani, JUNGLE FUN, la etajul 2 se află zona BE A STAR pentru preadolescenți și adolescenți 8-16 ani, iar la etajul 3 este alocată zona adulților 18 ani+, numită zona GLAMOUR CLUB.

În spațiul alocat pentru copii mici și pitici, Zona JUNGLE FUN, îi așteaptă jocuri atractive și distractive și o călătorie în jungla amazoniană. Aici copilul tău va descoperi multe atracții interactive pentru joacă și educație distractivă: jocuri de aruncat la țintă și de dărâmat obstacole, jocuri de sortat pe culori / forme / dimensiuni, jocuri de socializare, labirint modular, trambulina, leagăne, modul de escaladat și tobogan, zone speciale de creație și socializare, panouri de entertainment educațional, zona soft play pentru bebeluși și zone de jocuri de rol.

Citește și:

Kokos Fun&Play

Zona BE A STAR este alocată pentru joacă și distracție preadolescenților și adolescenților. Console de jocuri video single și duo player, cu cele mai noi jocuri apărute pe piață, board games, arcade games, jocuri mulți player (Darts, Pylos, Aruncă la țintă, Quarto, X și O, Air hockey, Foosball) și, mai ales, Karaoke cu cele mai noi și în vogă melodii pentru STAR-ul din copilul tău!

La Kokos Fun&Play și adulții au spațiul lor dedicat, un spațiu de lounge și de narghilea. Zona GLAMOUR CLUB este dedicată părinților care vor să petreacă timp de calitate alături de prieteni și familie! Printre atracții se numără: Biliard, Rummy, Quixo, Quoridor, Biliard, Ping Pong, Karaoke, tot ce ai nevoie pentru cea mai târe petrecere. Dacă simți nevoia să spargi rutina zilnică, la Kokos Fun&Play ai toate ingredientele necesare să te distrezi și să te joci ca în copilărie!

Citește și:

Kokos Fun&Play te ajută cu oferte customizate, poți personaliza totul de la tematică și concept, până la decoruri și accesorii; de la meniuri pentru copii și adulți, până la ateliere și spectacole; de la închiriere de echipamente și până la extra serviciile care vă sunt puse la dispoziție pentru cea mai reușită petrecere. Fiecare spațiu are o capacitate de peste 50 persoane/nivel.

În același timp, Kokos Fun&Play va lansa în curând zile tematice de ateliere și workshopuri pentru copii, pentru copii și adulți, pentru familii sau doar pentru adulți. Pentru copii: animatori personaje feminine și masculine, spectacole susținute de actori, spectacole de teatru de păpuși, spectacole de magie. Aici se adaugă o gamă largă de ateliere și workshopuri: baloane modelabile, pictura pe față, workshopuri de dicție și improvizație, Fun Science, experimente amuzante, spectacole susținute de copii-artiști. Pentru familii: workshopuri de creație, teatru interactiv, spectacole de divertisment și spectacole de magie și ventrilocie Pentru adulți: spectacole de divertisment, stand-up comedy, band-uri, workshopuri de percuție, parenting, nutriție, etc.

Citește și:

Kokos Fun&Play

Mai multe detalii despre Kokos Fun&Play pe https://kokoss.ro/. Adresa locației: Bulevardul Pipera 43, Voluntari, Ilfov; 0766 572 950: 0725349432 office@kokoss.ro.

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.