Setari Cookie-uri

Surpriza suedeză de Mărțișor 2019!

“Thank you for the music, the songs I'm singing / Thanks for all the joy they're bringing / Who can live without it, I ask in all honesty / What would life be? / Without a song or a dance what are we? / So I say thank you for the music / For giving it to me” - ABBA – Thank you for the music.

Comunicat de presă

La 41 de ani distanță, acest hit al celebrei trupe suedeze continuă să facă furori!

La 42 de ani, el se va auzi din nou, live, alături de toate melodiile care au făcut celebra trupa ABBA. Dacă anul acesta, tot în luna lui Mărțișor cea mai bună trupă de Tribut Abba a ridicat sala în picioare, oraganizatorii pregătesc o nouă surpriză!

Pe 15 Martie 2019, la Hard Rock Cafe, de la ora 22.30 toți cei care iubesc ABBA vor retrăi magia celor mai iubite hit-uri. Cea mai bună trupă de Tribut Abba, REVIVAL, revine de Mărțișor! Cei care au câștigat recunoașterea drept „OFFICIAL No #1” Abba Tribute Show, Abba Tribute Band, revin în România.

Abba Tribute Band

Revival Abba Tribute Band a fost votată în unanimitate de Asociația Agenților Muzicali britanici drept cea mai bună formație tribut Abba din Marea Britanie. Lisa (AnniFrid), John (Benny), Nina (Agnetha) și Marcus (Bjorn) readuc și în 2019 la Hard Rock Cafe muzică suedezilor ABBA.

Citește și:

„Revival the tribute live experience” este ceva unic. Show-ul include coregrafie, costume spectaculoase și autentice, are parte de o producție uluitoare și de muzică excelentă marca ABBA. O atenție specială este acordată set-up-ului scenei. Se folosesc lumini și efecte speciale, lasere, iluminare UV, un pian original Yamaha cp 70 (așa cum era cel al lui Benny), candelabre și multe altele, totul pentru a oferi audienței experiența unei producții de înaltă calitate.

Artiștii

Jöhn aka Benny Andresson - Este un artist cu multiple abilitați, precum cea de cântăreț, compozitor, cântăreț la clape, chitarist, coregraf și scenograf.

Lisӓ aka Anni-Frid Lyngstad - Cu o voce care te cucerește de la primele acorduri, ea a călătorit în întreaga lume și a încântat mii de oameni. Susține, însă, că a se pune în pielea lui Anni o face să se simtă cel mai bine.

Citește și:

Ninӓ aka Agnetha Faltskog - A cântat alături de nume celebre din industria muzicală, chiar a făcut un duet cu celebrul Jamie Oliver. În Revival i se recunoaște talentul prin faptul că se identifică enorm cu Agnetha, iar în redarea „The winner takes it all” ai senzația că te-ai întors în timp, iar pe scenă este însăși solistă ABBA.

Kenny aka Björn Ulvaeus - Este apreciat pentru virtuozitatea sa, cântă la chitară, iar show-ul în care este implicat îi strănește toată pasiunea muzicală. Implicarea lui nu a trecut neobservată, fiind unul dintre cei mai populari memebrii ai trupei.

Bilete Concert ABBA Tribute Band REVIVAL™ la Hard Rock Café

  • VIP - 120 lei (loc în fața scenei, întâlnire cu artistul, autograf și poza și o surpriză din partea HRC)
  • Categoria 1 - 90 lei (loc în fața scenei)
  • Categoria 2 - 70 lei (loc la masă)
  • Categoria 3 - 40 lei (în picioare)

Biletele se pot achiziționa Online prin iabilet.ro, Rețeaua Flanco și la Hard Rock Café.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.