Air Wick lansează o nouă categorie pe piața de odorizante din România: V.I.Poo - produsul vedetă pentru toalete fără tabu

Air Wick lansează o nouă categorie pe piața de odorizante din România: V.I.Poo - produsul vedetă pentru toalete fără tabu
Kudika
2 Octombrie 2018

Air Wick creează o nouă categorie pe piața de odorizante din România, prin lansarea V.I.Poo, un spray pentru WC care elimină mirosurile neplăcute din vasul de toaletă.

Comunicat de presă

Air Wick, brand aflat în portofoliul companiei Reckitt Benckiser, oferă soluții oamenilor care caută să își transforme casa cu ajutorul mirosului. Odorizantele Air Wick sunt prezente pe piața din România cu arome variate, sub formă de spray automat Freshmatic®, electric, lichid parfumat cu bețișoare de ratan, gel și lumânări.

v.i.poo spray

Cel mai nou produs Air Wick, V.I.Poo, oferă soluții pentru problema cu care ne confruntăm zilnic, atunci când suntem nevoiți să folosim toaletele comune. V.I.Poo formează la suprafața apei o peliculă de ulei parfumat care blochează mirosul neplăcut, eliberând, în schimb, o aromă plăcută. Față de alte produse pentru împrospătarea aerului din toaletă, V.I.Poo preîntâmpină mirosurile, nu le acoperă și este ușor de utilizat, fiind portabil.

V.I.Poo este disponibil pe piața din România cu trei variante de parfum – lavandă, lămâie și miros marin – care transformă toaleta într-un spațiu al relaxării și inspirației și asigură o experiență plăcută pentru utilizatori.

Fie că este vorba despre WC-ul de acasă, de la birou, de la cinema sau de la restaurant, „mirosim” situațiile în care mersul la toaletă riscă să se transforme dintr-un moment necesar și sănătos într-unul stânjenitor. Ne înroșim numai la gândul că cinele romantice, întâlnirile în familie și excursiile cu prietenii pot fi stricate de scuzele pe care le folosim ca să mascăm mirosul neplăcut al folosirii toaletei. E momentul să uităm de aerosoli și de geamurile larg deschise, pentru că V.I.Poo repune pe tron mersul la toaletă!

Spray-ul pentru WC preîntâmpină mirosurile puternice și eliberează un parfum plăcut, cucerind nu doar toaletele, ci și simțurile. Odată cu mirosul neplăcut, VIPoo îndepărtează rușinea și privirile stânjenitoare.

Pentru toalete fără tabu, folosește V.I.Poo!

sursa foto front page: shutterstock/ant art

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri