Setari Cookie-uri

Toamnă plină de proiecte pentru Mirela Vaida!

Toamna a debutat furtunos pentru Mirela Vaida. Prezentatoare tv, actriță, artistă și mamă cu normă întreagă, Vedeta Antenei 1 are agenda plină pentru toamna aceasta.

Comunicat de presă

Pe 1 Octombrie a debutat oficial cu sezonul 2 al emisiunii "Totul pentru dragoste – La bine și la greu”. Mirela Vaida promite și în acest sezon o mulțime de noutăți și surprize. Emisiunea are un format nou și o echipă nouă, iar Mirelei i s-a alăturat Dodo Mesaroș, cu care prezintă show-ul tv.

Mirela Vaida

În Sezonul 2 al emisiunii “Totul pentru dragoste - La bine si la greu”, oamenii singuri fac totul pentru a-și găsi dragostea, în timp ce cuplurile își pot demonstra sentimentele. Miza finală a tuturor este îndeplinirea unei dorințe prin câștigarea premiului de 5.000 de euro pus în joc. Mirela Vaida va fi în direct alături de telespectatori, zilnic, de luni până vineri, de la ora 14.00.

După emisiune, Mirela Vaida intră în rolul Donnei în musicalul „Mamma Mia”, primul musical de pe Broadway produs în România, 100% independent, ce a avut premiera anul acesta la sfârșitul lunii mai. La început, pentru ca rolul este foarte intens, repetițiile erau foarte solicitante și durau și până la 12 ore. Proiectul este unul extrem de solicitant, însă Mirela simte ca rolul i se potrivește mănușa.

Citește și:

Când nu repetă pentru Mamma Mia, Mirela Vaida repetă ca solist vocal pe scena Teatrului de Revistă Constantin Tanase. Weekendul trecut, vedeta a fost la Vaslui, la Festivalul umorului Constantin Tănase. Și când nu are spectacole la teatru, Mirela Vaida susține spectacole la evenimente, alături de bandul său, Vaida Show!

Mai presus de toate, Mirela Vaida este mamă cu norma întreagă pentru Carla și Vladimir. Vedeta li se dedică trup și suflet, chiar dacă recunoaște că nu mai are timp deloc pentru ea. Indiferent cât de aglomerată îi este agenda și cât de târziu ajunge acasă, Mirela fructifică orice moment alături de cei mici. Copii au început grădinița, iar vara aceasta au început și lecțiile de înot, motiv pentru care Mirela este foarte mândră și foarte fericită.

Citește și:

“În tot ce fac găsesc bucurie! De fapt, cred că acesta este secretul: să faci cu bucurie totul și nu vei simți presiune, efort, lehamite, plictiseală. Toate activitățile mele personale și profesionale se completează perfect: una o determină pe cealaltă și se influențează reciproc. Experiența de mamă cu normă întreagă a doi copii mici m-a ajutat în rolul Donna din Mamma Mia! Trăirile, emoțiile, sentimentul că-ți “pierzi” copilul în clipa în care el își ia zborul, iubirea necondiționată și lupta cu viață pentru a-i dărui lui tot ce e mai bun, renunțarea la tine pentru copii, m-au ajutat extraordinar de mult când am construit rolul Donna Sheridan. E o parte din mine, din carnea, din sângele și din viața mea acest rol, de aceea îl iubesc. Legat de band-ul meu cu care cânt la evenimente de mulți ani, Vaida Show, ideea mi-a venit din dorința de a cânta oamenilor. Am prins gustul pe scena Teatrului de Revistă, al cărei angajată sunt din 2009. Și mi-am dorit să fac asta, în primul rând din pasiune. Iar televiziunea, ce să mai spun?! Nu mă mai văd făcând altceva! Nu știu să mai fac altceva. Mi-a plăcut să vorbesc încă din timpul facultății, când visam să devin avocat. Nu simt efort în nimic din ceea ce fac. Simt bucurie și atât. Și uneori, un pic de oboseală. Dar e o oboseală frumoasă, fără de care viața mi se pare anostă. Cu toate acestea, copiii mei sunt cel mai frumos “proiect” al nostru și ei îmi dau cele mai multe satisfacții. Și da, se poate să le faci pe toate: să veghezi toată noaptea la căpătâiul lor când au febră și a doua zi să fii fresh în emisiune, să stai cu ei în spital, rezemată nopți întregi de un scaun, și a doua zi să joci rolul Donna Sheridan din Mamma Mia, la Sala Palatului, se poate să cânți toată noaptea cu bandul, până la 6 dimineața, iar a doua zi să fii în turneu cu Teatrul de Revistă. Se poate!! Și știți de ce? Pentru că mereu îi mulțumesc lui Dumnzeu că pot face toate astea și pentru că dacă îmi dă de muncă, e nedrept să mă plâng eu de oboseală. De aceea fac totul cu bucurie pentru copiii mei, iar Lui îi mulțumesc!”, a declarat Mirela Vaida.

Citește și:

Și pentru că toamna se numără noutățile, Mirela Vaida promite ca proiectele ei să nu se oprească aici!

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.