Setari Cookie-uri

Fuego colaborează cu coregraful Florin Maris pentru noua emisiune de la TVR2

Fanii solistului au un motiv de bucurie pentru că Paul Surugiu - Fuego prezintă emisiunea "Drag de România mea" la TVR2 din 7 noiembrie. Solistul are și un ajutor de nădejde în Florin Maris, coregraful emisiunii, care a adus pentru acest show costume și accesorii de mii de euro din Franța - Paris și Las Vegas. Despre coregraful emisiunii care este un adevărat profesionist și care a avut şi colaborări internaţionale, puteți citi mai multe în continuare.

Comunicat de presă

După ce a colaborat cu vedete internaționale ca Elena Paparizou sau naționale precum Elena Cârstea, Dorian Popa sau Luminiţă Anghel și a colaborat cu cele mai cotate cluburi de fiţe din Monaco, Monte Carlo, Atena, Roma, Coasta de Azur sau Grecia, acum Florin Maris lucrează cu emisiunea de la TVR 2 și Paul Surugiu, Fuego.

Florin Maris

Florin Maris a fost cooptat în nouă emisiune „Drag de România mea”, alături de alți oameni muncitori și o gazdă pe cinste. Coregraful este obișnuit cu platourile de televiziune pentru că a mai lucrat la multe dintre Revelionele de la Antena 1, Acasă TV şi Kanal D, dar şi cu mulţi dintre soliştii care au concurat sau au ajuns la Eurovision.

“M-am întors la București pentru câteva luni, însă fac naveta. Acum pentru emisiune filmăm şi 12 ore pe zi şi repetăm cu echipa de dansatori şi 3 zile pe săptămână. Trebuie să filmăm în total 12 emisiuni până la sfârşitul lunii noiembrie şi abia am filmat 4, fiind filmări foarte migăloase. Avem multe costumaţii pentru echipa de balerine a emisiunii, majoritatea fiind aduse din Las Vegas şi Paris, în special cele cu pene, fiind foarte scumpe”, ne-a mărturisit coregraful între două filmări.

Citește și:

Florin Maris

Aceste costumaţii folosite de dansatori cât și accesoriile costă mii de euro şi au fost aduse special pentru aceste show-uri de televiziune. Florin Maris este unul dintre cei mai căutaţi coregrafi şi iată că cei de la TVR au pus mâna pe el şi colaborarea este de bun augur, ambele părţi fiind mulţumite. Aşa că verţi fi surprinşi de showul care a debutat pe 7 octombrie. În plus, Florin are și o afacere cu rochii de mireasă despre care veți afla mai multe amănunte data viitoare.

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.