Setari Cookie-uri

Delia Barbu a lansat primul videoclip la o piesă de pe noul ei album

Îndrăgita interpretă de muzică populară le pregătește fanilor ei, începând cu 12 octombrie, câteva surprize muzicale care vor culmina cu un album întreg ce se va lansa în luna cadourilor.

Dar să o lăsăm chiar pe ea să ne povestească despre ce e vorba:

"Prima piesă lansată se numește “Au fost nopți și au fost zile” și face parte de pe albumul la care am lucrat cu frații Advahov și este o piesă care mă reprezintă. Am considerat că trebuie să încep promovarea acestui album cu melodia aceasta, album care va fi lansat înainte de sărbătorile de iarnă. Mai e puțin, o să facem o lansare frumoasă, o să avem spectacole și multe surprize. Am filmat videoclip la piesa asta, fiind vorba, în mare parte de trăirile mele, am filmat în el doar eu singură. Nu am filmat foarte mult pentru că întotdeauna am bine stabilit ceea ce vreau să se întâmple în videoclipurile mele. Am știut foarte clar că vreau să fiu singurul personaj din acest videoclip pentru că eu sunt cea care trăiesc melodia și a fost pentru sufletul meu. Am filmat patru videoclipuri iar pe album sunt 16 piese, videoclipuri care vor fi difuzate rând pe rând când le vor veni timpul. În afară de frații Advahov am mai lucrat și cu doamna Niculina Stoican, veți vedea voi ce surprize vor fi pe album”, ne-a povestit solista.

Citește și:

“Consider că acest album este un fel de renaștere pentru mine și le spun fanilor mei că prin cântec vorbește sufletul meu și prin el voi fi prezenta cu melodii din trăirile mele și ale celor ce mă înconjoară, astfel încât ca toți fanii să mă iubească. Cred că am oameni care iubesc cântecul meu, unii mă cunosc, alții nu, dar suntem ca o familie împrăștiată prin țară doar că ne regăsim prin cântec”, ne-a mai povestit interpreta de muzică populară.

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.